Rubinpool Supertyst poolvärmepump! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd
 

Författare Ämne: Nedsänkt pool i trädäck  (läst 2719 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad TommyC

SV: Nedsänkt pool i trädäck
« Svar #30 skrivet: juli 03, 2020, 11:38:31:31 »
Hållfasthetsdata för olika plaster och laminat går att hitta på internet. Formlerna för olika belastningsfall som man lärde sig i skolan finns också på nätet. Även kursmaterial i hållfasthetslära går att hitta. Något att djupdyka i en regning dag.

Angående armaturerna så har det fungerat bra för mig att limma dom med silikon. Då slipper man läckorna som alltid uppstår efter X antal år när gummipackningarna har tappat spänsten. De fästhål som finns i armaturerna kan man lämpligan använda för att fixera armaturerna medan silikonet härdar. Skruv ska vara minst klass rostfri A4 men det kanske medföljer vid köp.

Det är lite trist att behöva plasta varje år men det tar inte så många timmar. En fördel med det är att lägger man ett eller två lager över vattenlinjen så ser poolen ut som ny varje säsong. Annars kan man polera gammal plast som börjar se trött ut.
 
Platsbyggd plastpool 31 kubikmeter med inbyggd trappa och botten i tre olika nivåer. 720 W cirkulationspump. G&J 9,2 kW värmepump ställd på 31 grader. Lågt pooltak Atlanta med skjutlucka och uppfällbar gavel. Klorerar med veckoklorpuckar.

Marknadsledande inom Pooler.

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Energisparprodukter
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Bästa pris på poolsvampen.
Pooler, spa bad!
Pooler, spa bad och mycket mer!
Supertyst poolvärmepump! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd