Klicka för pris Supertyst poolvärmepump! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Stroker

Sidor: 1 [2] 3 ... 30
11
Ovanmarkspooler / SV: Vad får ni för vattentemperatur utan värmepump?
« skrivet: juli 31, 2016, 07:50:56:56  »
Har stängt värmepumpen pga av familjeproblem och jag bor numera ensam (badar väldigt sällan :( ) och då är det bara solvärmaren på taket, 17 kvadrat, som värmer. Pendlar mellan som lägst 25 för någon månad sedan till nu då det ligger på som mest 33 och normalt 28-30.
38 kubik nedgrävd murad pool 5cm isolerad med bubbelplasten på för det mesta.

12
Teknik / SV: 90-graders böjar - är de såpass farliga?
« skrivet: juli 09, 2016, 11:08:14:14  »
Praktik är alltid bra.. Jag personligen använde de böjar jag behöver då min erfarenhet är att det inte märks ett skvatt på åtminstonde  MITT system.. Att börja byta böjar är en ren idioti och att kasta pengar i sjön enligt min erfarenhet.

13
Nä inget vitt ljus Det finns med bara vita dioder oxå och styrkan är svårt att säga mer än att det lyser som "fan".. fullt tillräckligt och om mer eller mindre kan jag inte säga..

14
Utemiljöer, altaner, trall och stenläggning. / SV: "Skvättkant"???
« skrivet: juli 09, 2016, 10:52:40:40  »
Desto mer kant desto bättre så klart men jag kör 4-5cm och har sparat enormt mycket vatten på detta.. Nääästan så till och med gubben dvs jag kan göra bomben haha.. Ungarna får bomba så mycket de vill numera.

15
Min PAR56 lampa har gått ut nyligen. Den var en 12V, 300Watt halogen lampa med skruvterminaler.
Vad är motsvarande effekt i LED? Jag vill gärna byta till LED fast vill inte förlora ljusstyrka.

Styrs färgarna i din LED lampa med fjärrkontroll eller genom att pulsera brytaren?

/Dimi
Min poollampa funkar perfekt idag när jag kletat Sikaflex som extra tärning. Den läkte i ett tiotal droppar första säsongen. Den styrs av en fjärrkontroll. Man måste dock befinna sig på "landsidan" av lampan för att fjärren ska fungera men vet man bara detta så är hela grejen skitfet. Jag diggar det skarpt, sen kan den ju va tänd i tid och otid då den inte drar så mycket ström heller..Värsta flaschet funkar exempelvis bara på nyårsafton :) Ytterst störigt annars. Skönast är det blå eller gröna ljuset annars brukar jag köra det på auto dvs den kör alla ljusen i en följd sakta och glidande men just rött känns som ett avbrott då det lyser dåligt..

16
Detta lät riktigt intressant! Har du gjort nåt mer med detta?
Har fräst en kanal under poolsargen det är allt just nu men följer marknaden varje vecka. Har för övrigt inga betänkligheter angående strömsäkerhet då det kommer att bli strömförsörjt av ett antal 5 volts trafos på behörigt avstånd från vattnet men som sagt. Stripsen finns i en hel del varianter och jag ska ha den varianten där varje diod styrs separat. Heter WS2812b.

17
Ovanmarkspooler / SV: Tätning lamphus - Casco Marin & Teknik eller Sikaflex?
« skrivet: juli 09, 2016, 10:31:23:23  »
Sikaflex Vanlig svart som inte stelnar helt. Har inte kommit in mer vatten i lampan :) så det verkar funka bra Sitter bra på glaset och även på det rostfria lamphuset.

18
Byggtrådar / SV: Renoverar poolen. Limma flexslang?
« skrivet: juni 10, 2016, 19:41:40:40  »
jag har aldrig ruggat varken det ena eller andra däremot tvättat med aceton...

19
Byggtrådar / SV: Renoverar poolen. Limma flexslang?
« skrivet: juni 10, 2016, 14:38:33:33  »
Min erfarenhet är att slangen glide lätt in när man lagt lim på både denna och röret.

20
Byggtrådar / SV: Ståhlis poolrenovering 3x6
« skrivet: juni 09, 2016, 12:40:55:55  »
Ang grundvatten så kom jag fram till att jag har fått höjt (förmodligen för ett det byggts hus i området och då byggdes en damm för att just grundvattnet från dessa hus skulle pumpas bort) grundvatten här hemma sedan poolbygget år 2000. Nu har jag en murad pool och när jag byggde denna byggde jag bara helt utan kunskaper om sådant. Det var ju torrt då så jag funderade inte och detta forumet fanns väl knappt. Oavsett så har jag inte lidit någon nämnvärd skada och aldrig klagat på värmen ex i poolen. Bäst är naturligtvis en dränering men det kan funka utan oxå..ville jag bara tillföra.

Sidor: 1 [2] 3 ... 30
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Supertyst poolvärmepump! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan