CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - joyride

Sidor: 1 2 [3]
21
Markpooler. / Antal lampor i 4 m rund pool
« skrivet: januari 17, 2021, 09:05:51:51  »
Hej
Smaken är som baken men hur har ni med rund pool resonerat kring antalet lampor?
Ser mest diskussion kring lampa i rektangulär pool och att de flesta menar att en lampa på kortsidan är fullt tillräckligt.
Tänker att en i så fall bör vara fullt tillräckligt i en rund 4,2 m (1,5 m djup)? Eller blir det annan spridning av ljuset?

Är inte ute efter någon discotunna och kommer ha grått RIB-täcke så effekten lär ju många gånger utebli då jag även har belysning på ett intilliggande plank.

Tankar runt detta?

22
Uppvärmning / Val av värmepump rund 22 m3 pool
« skrivet: januari 16, 2021, 10:14:30:30  »
Hej
Kan i stort sett ingenting om poolvärmepumpar. Är beredd att betala lite extra för smidighet, som att ta värmepumpen från poolleverantören. Men jag blir lite tveksam när Poolkungen vill sälja en 30 000-kronorspump som tar spannet 20-45 m3 till min pool på 22 m3 och jag inser att det är den minsta de har. ”Då har du kräm så det räcker och pumpen behöver inte gå så mycket”  <dontkn>

Spontant känns det alternativet överdimensionerat samtidigt som t.ex Folkpool har pumpar för 10000 kr mindre.

Jag fattar att det här är lite av en djungel men vad kan ni råda mig till gällande den poolstorleken (4,5*1,5)?

23
Markpooler. / Topplist / Snap-in list rund stålpool
« skrivet: januari 15, 2021, 14:26:18:18  »
Hej!
På väg att beställa en rund stålpool från Poolkungen men är lite fundersam till hur de ser ut i ovankant där snap-in-listen till linern sitter.
Alla deras bilder är självklart med fina granitsargar monterade och utseendet i poolens överkant styr mina planer för återfyllning och anslutning till trädäck, något jag vill ha lite koll på redan nu.

Min plan är att låta poolen sticka upp lagom mycket för att kunna regla upp en trall runt om. Utifrån deras monteringsanvisningar så kan jag göra så (Det står att det bara behöver återfyllas upp till marknivå så länge den grävs ned minst 50 cm).

Tack på förhand


Sidor: 1 2 [3]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag