Polarpumpen Supertyst poolvärmepump! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Stroker

Sidor: [1] 2 ... 4
1
Säljes / Turkosfärgad Liner säljes. 4x8x1,5
« skrivet: juli 17, 2020, 10:48:47:47  »
Säljer för väns räkning en ny  turkosfärgad 0,7 liner till en 4x8 pool Märkningen skriven på lappen är 8,10x4,0x1,5 Poolen hette Lagunpool och byggdes 1968 ursprungligen. Vid sista linerbytet 2018 rasade väggarna (trä) och en mindre 3x5 pool byggdes istället. Priset är 9.000kr
Komtakt via denna sidan eller telefon 0701 123 963, Linern finns i Malmö.

2
Säljes / "Mitt SPA projekt" säljes
« skrivet: augusti 22, 2019, 17:00:10:10  »
På grund av sjukdom och skilsmässa säljer jag nu mitt projekt som stått sedan i fjor och då var klart för start.
Har en tråd om detta projekt i avdelningen spaprojekt och vet inte vad jag ska göra mer än att det behöver komma bort. Nedlagda pengar ligger på dryga 40tkr. Att jag lade ner så mycket och köpte allt  nytt var för att sådana här spa inte säljs mer.
Själva badet har två liggplatser samt tre sittplatser. Själva plasten är perfekt vilket säger en del då det tillverkades och såldes 2008. Jag köpte det 2016 då det hade frusit 2014-2015. Jag har bytt alla fördelningsrör och en massa andra rördelar och ventiler. Det sitter 2 nya Waterway pumpar, Nytt Balboa system samt ny Wifi. Ozinatorsystemet nytt det med. Nytt lyftsystem till locket -som är i nyskick trots 11 år gammalt.

När jag skulle starta upp det i fjor efter att ha testat det för läckage sista gången och fyllt det med vatten så löste jordfelsbrytaren ut och jag gav upp. Har jobbat med det i omgångar då andra problem dykt upp med jämna mellanrum.

Karet har rostfri stomme och inte trä som dagens samt glasfiberbotten och kan maskin och utförandemässigt inte jämföras med karen som säljs idag och anledningen till att jag valt att bara köpa det bästa till allt var just att sådana här SPA bad inte finns att köpa ens idag och jag ville som vanligt bara ha det bästa.

Tyvärr har det hänt mycket sedan dess och karet kommer aldrig att användas här hemma då 9 personers hushållet nu bara består av en person och med de hjärtproblem jag ådragit mig kanske snart inte ens det haha.
Sönerna kommer förmodligen att beställa ett antal containers den dagen men jag vill ge det hela en chans.  Karet är värt att få leva igen.
Finns massor av bilder men det bästa är att se det på plats och jag finns i Arlöv strax norr om Malmö. Det står på ett rullbart stativ i min carport så lastning på släp är ganska enkelt.
Pris.. ge mig bud men utan att skämmas. Att ha lagt ner så mycket jobb på nya rör och fördelare för att sen bara sälja de nya sakerna för sig känns tungt så först och främst vill jag att någon som fattar vad detta är får nytta av det.
PM:a mig eller ring 0701 123 963

3
SpaForum / Första starten av Balboa BG2100! Ställa in nya "settings" på TP600
« skrivet: oktober 15, 2018, 01:17:19:19  »
Ska äntligen starta upp mitt renoverade spa men hittar ingenstans hur jag gör första "setupen".
Ska allt vara inkopplat eller ska alla motorer etc var urkopplade för att ställa in i mitt fall "#9? Original är#1 om jag inte missförstår allt.

Jag satte switchen i läge 1 på "on" som man enligt instruktionerna skall men när jag försöker trycka "Heat up" eller down startar pump 3 och jordfelsbrytaren löser ut.
Ska man helt enkelt köra igång karet utan något inkopplat månne och sen när rätt setup är inställ och karet avstängt klicka switchen till off och koppla in allt?

4
Köpes / Trasig poollampa (den stora 300 wattaren) köpes
« skrivet: mars 22, 2017, 13:29:43:43  »
Som sagt.. Har kastat alla mina gamla och tänkte försöka få min kina lampa att bli tät.

5
Säljes / 5 stycken begagnade solfångarpaneler från Folkpool
« skrivet: oktober 07, 2016, 22:15:48:48  »
två helt friska varav en är två år gammal de andra tre har läckage med en droppe i sekunden cirka. har lagat genom att fylla kanlerna men vet inte vad som blir fel då det kommer en droppe då och då i alla fall. cirka 17 kvadratmeter. Finns i Arlöv. Bud.

6
SpaForum / Nytt styrsystem till spat
« skrivet: maj 10, 2016, 21:51:09:09  »
Googlat vilt för att få kläm på vilket styrsystem (Blboa eller dylikt) som skulle kunna passa mitt spa. Har två stycken 2hp LX pumpar samt en 1hp cirulationspump där värmaren (tydligen en Balboa genomströmningsväramnre på 1500 watt vilket för mig låter snålt) får sitt vatten ifrån samt en luftpump.. Kanske en fråga här kan spara några timmars googlande? fast har inga större förhoppningar tyvärr  :( Finns en del kompletta system på Ebay till överkomliga priser fast 220 volt.. kan inte fungera i Sverige väl?

7
SpaForum / Bildfråga.. hur ska detta kopplas? luften i SPAet
« skrivet: maj 07, 2016, 11:22:45:45  »
Behöver hjälp med att klura ut vad detta är för två rör och hur de ska kopplas. Att det tillhör den lft man kan koppla på som sugs in tillsammans med vattnet har jag förstått men den högra har ju en skruvmuff men ser ut som den innehåller en backventil. Röret till vänster (hela röret går synbarligen bara i ett u med slangar som inte ska förväxlas med de som syns och går till munstyckena för vatten) är avkapat.. röret under ska säkerligen kopplas på luftpumpen för bubbel..

8
SPA-projekt / Ändrar rubrik till " Mitt spa projekt"
« skrivet: april 22, 2016, 18:42:18:18  »
Hej. Poolen i all ära men ett SPA har dragit länge och idag råkade de bli ett..(Edit. fick just en sådan där två års påminnelse från FB där jag just beskriver att jag ska börja leta efter ett spa!!! och så blev det haha). men vet inte vad det kan vara för något. Misstänker kinaspa men med glasfiberbotten, rostfritt stativ och 220x220x105 misstänker jag att det inte är rent skrot. Själva bad delen består av tre liggplatser samt två sittplatser. Det har frusit men det mesta lagat. Vad jag förstår så gav förre ägaren upp när det läckte i fördelningsrören undertill. Frusna ventiler och rör runt om är bytta Luftpumpen borttagen men vid kontroll visar det sig att den funkar och blåser men om den blåser speciellt varm luft vet jag inte vilket den nog borde göra för att inte kyla ner. Mitt bubbelbads kompressor är på 300 watt och blåser varmluft. På panelen står det "model GD 3003" Visar bild på  karet som det står idag om någon kan ge lite ledtrådar. jag tänkte att jag beväer nog få uppdet stående på sidan eller upp och ner men tål det denna behandling???

9
Uppvärmning / Lönt och laga en frusen värmepump
« skrivet: augusti 09, 2015, 20:13:37:37  »
Är det ekonomiskt försvarbart att laga en Gullberg Jansson (vertikal 9,6kW) som varit frusen??? och vad går i regel sönder?

10
Markpooler. / Liner hjälp avblåses
« skrivet: juli 23, 2015, 13:58:30:30  »
Går inte att ta bort inlägget.. Enligt nya rön behövde jag ingen plåt... för de som läst..

Sidor: [1] 2 ... 4
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Bästa pris på poolsvampen.
Pooler, spa bad!
Pooler, spa bad och mycket mer!
Supertyst poolvärmepump! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd