CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - JMpool

Sidor: [1]
1
Ovanmarkspooler / SV: "Man får vad man betalar för"
« skrivet: augusti 10, 2008, 23:20:56:56  »
Hello!

Jag har faktiskt inget bra förslag på vad som bör göras. Hade ju hoppats på lite förslag hur vi ska få bättre "innehållsförteckning" på de olika pool-paket som finns på marknaden.

Som jag har svarat tidigare så ligger det inga värderingar i ordet "billighetspool" från min sida utan bara en fråga om vad som skiljer de olika prislägena från varandra (någon skillnad måste det ju vara!?).

Och "Carlos", jag fick ju svar i.o.m att du svarade  :). 90K från Folkpool är ink. värmepump och dyl. och jag förstår inte varför bilder på min pool har någon relevans i den här diskussionen??? :-\

2
Ovanmarkspooler / SV: "Man får vad man betalar för"
« skrivet: augusti 08, 2008, 23:13:18:18  »
Eftersom man tydligen ska vara försiktig med att tala om vad man tycker på detta forum (en del lyssnar ju inte vad man säger, utan har redan sin försvarstal klart!) så måste jag bara få säga: Uhiii vad härligt det är att bada i hyffsat varmt vatten när det regnar! Och regnar, kan man väl säga att det gör nu !?!?, eller är det bara kondens från någon annans pool som far i luften O0

Plask!

3
Ovanmarkspooler / SV: "Man får vad man betalar för"
« skrivet: juli 14, 2008, 00:22:28:28  »
Jag anser att du bör specificera din krititik map "problem med billighetspooler" o inte komma med en så generell kritik som du hittils har gjort i dina inlägg.

Vilka typer av problem åsyftar du?
Vad innebär begreppet "billighetspool" för dig, dvs var går brytpunkten?
Har du egna erfarenheter, dela gärna med dig av de i så fall eller var grundar sig kritiken på?

Alla som köper en pool har en viss budget avsatt för detta och för den budget man har avsatt så gäller det självklart att få så bra kvalite/service för de pengarna man investerar i en egen pool.

Utan dessa billighets alternativ så hade många aldrig haft chansen att prova på hur det är att ha en pool och därmed inte senare kunna ta steget till att kanske kosta på sig en dyrare pool alt poolutrustning.

Själv är jag nöjd ägare till en storpool från JoF (som du tidigare ratat i en tråd) o valde den firman delvis pga deras utmärkta service, hade rätt poolalternativ, samt att i min budget så rymdes det inte större/dyrare pooler. Jag är själv mycket medveten om vad jag har fått för mina investerade pengar och känner mig inte alls besviken/lurad på något vis av JoF. Man kan ju inte beställa en Micra o tro man skall få en stor Mercedes!

Alla pooler dyra som billiga råkar ut för problem, det är ungefär samma som som med dyra resp billiga bilar.

/ronson
Jag har inte tidigare uttalat  mig om/ratat JoF som du uttalar dig om!

4
Ovanmarkspooler / SV: "Man får vad man betalar för"
« skrivet: juli 13, 2008, 23:57:28:28  »
Kära Läsare!

Sverige och svenskar är fantastiska! Så fort någon framför kritik så blir det hallabaloo och snack om orättvisa och lika rätt för alla och andra kommunistiska argument. Det jag vill framföra är en en kritik mot branschen, inte en kritik mot er som valt ett billigare allternativ, pga. ek. förutsättningar, begränsningar. Mitt inlägg är grundat på alla inlägg om problem som folk har som köpt "billighetspooler"!

Jag har ingen värstingpool, 90K från Folkpool, Jag tycker att leverantörerna ska deklarera om deras produkter är avsedda för svenska väderförhållanden osv.  Jag står på eran sida mot leverantörerna och är inte någon "finsnobb" som vill visa attityd. Så du som köpt en "Billig pool" var stolt över det men ställ krav på din leverantör att din produkt uppfyller dina krav på kvalitet.

Mvh
JMPool

5
Ovanmarkspooler / "Man får vad man betalar för"
« skrivet: juli 12, 2008, 00:28:03:03  »
Hej!

Jag sticker ju ut hakan här på forumet och påstår att man " Får vad man betalar för" (Jag är helt oberoende, dvs inte sponsrad av någon säljare).

Är det fler som har samma erfarenheter som jag?
Man läser varje dag om folk som har problem med "billighetspooler".
Kanske är det dags för branschforumet att sätta ner foten och styra upp verksamheten!

Mvh
JM


6
Ovanmarkspooler / SV: Bestway 23 kubiks pool, va är det för kvalité??
« skrivet: juli 12, 2008, 00:19:14:14  »
Som jag brukar säga! Branchen präglas av typen, "Du får vad du betalar för eller som man sa i Nile City, " Det finns inga genvägar till det perfekta ljudet".

7
Ovanmarkspooler / SV: poolpump som blir väldigt varm
« skrivet: juli 12, 2008, 00:15:57:57  »
Tyvärr är denna bransch av typen "Du får vad du betalar för"!

Ha det i åtanke vid framtida inköp, dvs göm Bauhaus och J & F fritid och liknande!!!!

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag