VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - gangalo

Sidor: [1]
1
Vatten och kemi / Chockklorera vid uppstart?
« skrivet: mars 08, 2011, 11:22:17:17  »
Jag är ny med pool så det här är första våren. Skall man chocka när man startar upp poolen eller räcker det att starta med klorpuckar? Vattnet ser fräscht och fint ut och har nått 10 grader.

Roland

2
Pooltäckningar / Klasik C Excellence monteringstips?
« skrivet: augusti 25, 2010, 07:33:41:41  »
Hej
Mitt pooltak har landat på trädacket och skall förhoppningsvis monteras idag. Har ni som ha gjort det några tips som inte syns i bilderboken som följer med?

Roland

3
Markpooler. / Måste man stänga poolen?
« skrivet: augusti 23, 2010, 08:26:15:15  »
Hej,
Har blivit med pool under sommaren och funderar om jag måste vinterstänga den.

Poolen är en overflow PP pool från termatec med inbyggt maskinrum på kortsidan. Poolen är ca 7 x 3,5. Jag har bubbleplast och kommer att få ett Klasik Excellence C om några veckor. Värmer gör jag med bergvärme. Poolen är mycket välisolerad under och på sidorna.

Vad är det för nackdel att hålla poolen på 5-10 grader under vintern? Då slipper jag ju stänga ner och tömma vatten ur pumpar och filter. Sen är jag ju förstås lite sugen på att se om jag kan dra upp den till 20+ under julen.

Roland
 

4
Markpooler. / Återfyllning
« skrivet: december 09, 2009, 22:27:26:26  »
Hej,
En termatec owerflowpool  har just landat i hålet i gräsmattan. Är lite undrande över återfyllningen. Säljaren säger betong och makadam men det låter lite vagt tycker jag. Det sitter lite armeringsjärn på utsidan av poolen. Nån som har nåt tips.

Roggan  <dontkn>

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag