Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Anläggaren

Sidor: [1]
1
Byggtrådar / SV: Pool i fd. växthus
« skrivet: december 02, 2006, 13:20:26:26  »
Vad har du i botten, mellan pool och mark?

2
Markpooler. / SV: problem
« skrivet: december 02, 2006, 13:06:38:38  »
Helt korrekt utförande, kapilärt i botten (Vibrerat hoppas jag) och kanske lite för mycket stenmjöl men annars helt ok.  O0

3
Byggtrådar / SV: Eget poolbygge i Leca
« skrivet: december 02, 2006, 12:48:57:57  »
Hej,

Måste bara hålla med i kritiken mot anläggaren. Tonen i dina inlägg hör inte hemma i detta forum. Om du har avvikande mening om saker och ting så är det självklart OK, men håll det till konstruktiva förslag och inte påhopp som...

Citera
Gjuten bottenplatta direkt på matjord, undermålig armering, ingen syl, ingen syl armering, en icke fungerande dränering och markisolering, (Syns tydligt på bilderna)… Me all sannolikhet är plattan spräckt, och murningen är fuktskadad, om den ens står kvar. Sälj grävmaskinen innan du har gjort mer skada.

Om du inte klarar etikettskraven så hitta ett annat forum för gnällspikar !!

Digger kämpa på du, oavsett om armering och annat är enligt byggnormen så är jag övertygad om att din GT på pooltrappan kommer att smaka himmelskt och att du och din familj kommer att ha mycket glädje av ert poolbygge. Lycka till och kämpa på med bygget  O0

Hilsen

Housedad

Etiketskrav? Då måste skämta? Jag påkalla enbart brister i Happys bygge, jag anföll han knappast med en skyffel. Helt klart är det kul med människor med bygglädje, men en knuff åt rätt håll är aldrig fel. Tyvärr har han lyssnat på personer med noll koll och då blir det kanske knasigt ibland. Det är ganska tydligt att flum är ett krav på inlägg i detta forum, efter att läst alla inlägg av glada amatörer, ni kanske skulle läsa vad jag skriver istället för att utforma ert nästa inlägg.

4
Byggtrådar / SV: Eget poolbygge i Leca
« skrivet: november 30, 2006, 20:32:22:22  »
Anläggaren, det där anser jag vara ett grovt övertramp från din sida.
HappyDigger förklarar att bottenplattan ligger på pinn-mo och alla som vet vad det är är införstådda med att det är ypperligt att gjuta på, tack vare sin goda dränerande egenskap.
Du skriver vidare att det är undermålig armering, ingen syl (?) och heller ingen sylarmering.
Jag hoppas att du inser att det är ett poolbygge du kritiserar och inte ett husbygge.
Trycket på bottenplattan är synnerligen väl fördelad och armeringen är fullt tillräcklig. Trycket nedåt i ytterkanterna är mkt liten, för att inte säga nästan obefintlig då poolen är fylld.

Men, nu förstår jag, det är en kompis till HappyDigger som jävlas med honom. Ha ha ha   ;D
Att jag inte fattade det tidigare. Men snälla gör det i samband med ett par pilsner hemmavid istället. Inte här.


Sylen är inte enbart till för att kompensera lodtryck utan också det som alla pooler kommer att utsättas för, insides tryck. Pinnmo är säkert kanon bra med det är fortfarande inte klassat som dränerande material och fortfarande alltså matjord, sist jag kolla alltså. Armeringen är INTE godkänd och dräneringen icke fungerande, av de bilder jag sett här på forumet. Men vad vet jag efter byggt 10 tal pooler.

5
Byggtrådar / SV: Eget poolbygge i Leca
« skrivet: november 28, 2006, 20:55:46:46  »
Gjuten bottenplatta direkt på matjord, undermålig armering, ingen syl, ingen syl armering, en icke fungerande dränering och markisolering, (Syns tydligt på bilderna)… Me all sannolikhet är plattan spräckt, och murningen är fuktskadad, om den ens står kvar. Sälj grävmaskinen innan du har gjort mer skada.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag