VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Junbay

Sidor: [1]
1
SpaForum / SV: Min spa resa
« skrivet: april 14, 2017, 18:23:55:55  »
efter att nästan doktorerat i spabad och kollat på massor och vart inne på alla möjliga spår och även provbadat ett ekerö i butik så är jag nu inne på att i veckan beställa antingen ekerö eller ett häggö. finns en del för o nackdelar. ekerö har bara ett säte med fast massage jets vilket jag tyckte var riktigt kass, roterande eller pulserande var mycket skönare. häggö har 2 sånna säten.

nackmassage som ekerö har är jag också rätt intresserad av då jag ofta har lite ont i nacken, ett minus med dem är att man behöver ha mycket vatten i för att de ska hamna under vatten, annars låter de en del, frågan är om min fru kommer över ytan då (hon e 171 cm), tyvärr var hon inte med vid provbadet och det var även lite vatten i badet då. ett minus och ett plus är "barnsätet", där kan barnen hänga som vi har o man kan även kyla ner sig lite där ibland, men man mister också ett riktigt säte som man har i häggö,

för oss har jag med den kunskap jag har kommit fram till att barnsäte nog e bra denna gång då barnen är små nu, om 10 år när vi kanske byter igen så kan jag se annorlunda på det. kungastolssättet ser bra ut o var rätt gött o sitta i, när jag o min fru badare så kommer säkert liggdelen och o kungastolen användas mest. Liggdelen var bra och lagom brant, inte för brant som nått annat jag testat var.

ja som ni hör lutar det lite åt ekerö, för mig är det nog nackmassagen som lockar mest, men även att det bara är ett säte med fast jets, dessutom har den 3 massagepumpar och 2 av dem går att ställa i olika speed vilket var bra.

2
hej, hur funkar det med salt i vattnet, blir det saltvatten som typå på västkusten eller mycket mildare? man slipper klor helt nästan som jag förstår det men får salt istället, lite som pest o kolera spontant, men jag kanske har helt fel? finns det ingen nackdel med salt i vattnet?

3
SpaForum / SV: Köpråd Viskan Lärkö eller Hotspring Relay med ACE
« skrivet: april 06, 2017, 20:06:49:49  »
ok urban, har du ett sådant eller ergarenhet av det? det är bra alltså? men blir vattnet lite salt?

4
SpaForum / SV: Köpråd Viskan Lärkö eller Hotspring Relay med ACE
« skrivet: april 05, 2017, 20:36:07:07  »
L-G, är ni fortsatt nöjda med ert spa bad? var ju nästan ett år sedan nu som det skrevs nedan. :) står i valet mellan viskan sandå och nått från hotsprings, mindre underhåll lockar med horpsrings.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag