Polarpumpen Supertyst poolvärmepump! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Abrinkmark

Sidor: [1]
1
Uppvärmning / SV: Värmepump ovanmarkpool - mina erfarenheter
« skrivet: juli 12, 2015, 21:25:56:56  »
Tack för svaren.
Min pump kom i fredags och monterades genast. Uppstart kl 19 efter en problemfri montering utan läckage trots första gången jag limmade pvc rör. shit va snabbt limmet stelnade  :o
Vid start var vattnet 17grader och 9 på lördag morgon visade tempen 29grader trots en kylig natt. Imponerande måste jag säga. Runt 10 var de inställda 32graderna nådda.

Mycket överraskad av att pumpen var så tyst. Var orolig att den skulle störa grannar etc efter allt jag läst i olika trådar här.

Pumpen jag köpte var en Brilix 100 på 9kw. Valet föll på denna då jag ville ha kapacitet redan vid lägre lufttemperaturer. Det är ju trots allt sällen vi har mer än 15 grader på nätterna i vårat underbara land och ska badkrukorna i den här familjen bada efter frukost så vill det till att vattnet är varmt.

Mycket nöjd efter en helg med varmt bad.  <love>

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Supertyst poolvärmepump! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd