Rubinpool Supertyst poolvärmepump! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - D-B 35

Sidor: [1]
1
Vatten och kemi / Svårt att få upp kloret
« skrivet: juni 23, 2022, 11:33:39:39  »
Har haft pool sen 2009 och har alltid örnkoll på vatten och värden. Men nu har vi för första gången tömt poolen och satt in ny, platssvetsad liner. Återfyllt med kommunalt vatten via tankbil. Chockklorerat ok och sedan och puckat med klor precis som tidigare men det är som att nåt äter klor för halten kan inte masa sig upp. Kan det vara nåt med nya linern? Kan inte komma på nåt annat. Alla värden bra förutom DPD 1 bara 0,1. Pucken är ännu inte helt upplöst efter 4 dar och det är också ungefär som vanlig men halten brukar komma upp i 2-3 på något dygn. Vattnet är klart och fint. Nån som råkat ur för nåt liknande?

2
Vi har ett 1 år gammalt autoskydd där först sprintarna, som var av dålig kvalitet, rostat sönder, vilket förmodligen gjort att det drog snett vilket orsakat en reva i duken OCH lett till att motorn nu brunnit. Ingen manuell nödlösning finns så vi har inte kunnat öppna poolen på 10 dagar.
Kul att det fungerar så fint när man betalt 60 000+ kr...
Vi har nu fått en ny motor och den tycker företaget att vi ska sätta dit själva.. De som monterade åt oss kom från Öland men jag undrar nu om någon känner till någon närmare kontakt, i Stockholm/Uppsalatrakten, som skulle kunna hjälpa oss med detta. Har frågat leverentören men får inget svar.Jag kämpar vidare med dem och har också kontaktat konsumentvägledningen men problemet måste ju lösas nu - vi kan varken bada eller vinterstänga annars.

3
Vatten och kemi / Klornivå inför vinterstängning?
« skrivet: oktober 01, 2009, 17:40:54:54  »
Vilken nivå bör kloret ligga på när man stänger? Har inte lagt i nån puck på 14 dagar men nivån är fortfarande 4. Behöver jag chockklorera eller räcker det kanske? Ph finfint på 7,4.

4
Pooltäckningar / Dränera poolskydd?
« skrivet: juli 01, 2009, 08:31:33:33  »
Såg att frågan om lämplig pump för dränering av poolskydd ställts redan 2007, men kan inte se att nån kommit med ett svar? Någon?
Har tittat på ett otal pumpar som antingen är tunga och otympliga eller 12V för båtar. Har tidigare sett en liten smidig sak som ser ut som en större puck i metall som man lätt kunde få ut på skyddet men nu kan jag inte hitta nåt dylikt. Hur gör ni?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Supertyst poolvärmepump! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd