VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - SteffeA

Sidor: [1]
1
SpaForum / SV: Viskan Björkö VS Vancouver från SBI?
« skrivet: oktober 19, 2016, 22:12:09:09  »
Tack TheSwede  :)

Jag håller absolut med dig men jag hoppas bara att inte personen klev direkt ner i massagestolen utifrån utan att använda insteget först. Tror det är ett Ekerö precis som mitt när jag kollar på bilden och då är steget ner mycket stort typ 75cm utan något att hålla i. försökte själv mkt försiktigt när jag klev i mitt bad nyss och det kändes som fritt fall och jag höll dessutom på att halka omkull ner i pottan då mitt bad är nersänkt till hälften i altanen  ;D

Hoppas vårat bad håller för många års badande, familjen badar minst 5ggr i veckan under höst vinter och det är så härligt.

Kommit en ny artikel som fortsättning och det verkar vara lösning på gång.
http://www.bohuslaningen.se/nyheter/dalsland/tillverkaren-beklagar-trasigt-badkar-1.3883342

2
SpaForum / SV: Viskan Björkö VS Vancouver från SBI?
« skrivet: oktober 19, 2016, 19:54:44:44  »
Varit inne och läst på forumet en längre tid men detta var så intressant så jag måste registrera mig och kommentera.

Har själv ett Viskan Ekerö från 2013 och att Viskan skulle behandla sina kunder på detta sätt känns mycket främmande. Jag har alltid fått bra support och raka svar på mina frågor, betydligt bättre än från återförsäljaren som jag köpte badet hos. Mitt bad fungerar kanonbra och jag har fått snabb hjälp att byta slitdelar nyligen. Själv pratat med VD flera gånger som ger ett mycket förtroendegivande och kunnigt intryck.

Just detta fall väcker en del frågor, storlek på person som gick igenom och varför stod personen i sätet som fått hålet i sig. Säten är väl till för rumpor och inte fötter. Baden har väll förstärkta insteg och botten där man normalt står i baden. Känns snarare som någon hoppat eller betett sig knepigt i badet för att detta ska kunna hända.

Tar viskan sitt ansvar och hjälper till med byte av skalet så gör väl dom sitt kan tyckas ?

Nu ska jag ut och köra 30min bubbel.  O0



Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag