CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - speedmaniac

Sidor: [1] 2
1
SpaForum / SV: VANCOUVER SPA
« skrivet: januari 12, 2017, 14:59:05:05  »
Hej
Har ett sånt sen förra hösten o är än så länge mkt nöjd med det ;)

2
SpaForum / SV: Vad ska man ha?
« skrivet: november 29, 2016, 16:58:55:55  »
Hej
Vi (Jag o sambo) valde till slut ett Vancouver från sbi som vi är nöjda med. det är 2 st lounge platser o 5 sittplatser. Kan säga att vi än så länge använder liggplatserna mest O0 Ångrar inte att vi tog ett så pass stort bad efter allt letande o velande fram o tillbaks. Vi kan ligga o ha det gött o sonen kan leka fritt i badet som han vill O0

3
SpaForum / SV: Viskan Björkö VS Vancouver från SBI?
« skrivet: september 16, 2016, 16:17:55:55  »
Nä, det var lite därför vi tog sbi! tycker det är kanon med 2 st ligg/lounge platser. ska man ha det på de andra får man kliva upp rejält i pris!!

4
SpaForum / SV: Viskan Björkö VS Vancouver från SBI?
« skrivet: september 16, 2016, 13:18:39:39  »
Hej
Egentligen kan jag inte svara på din fråga direkt, men vi har beställt ett vancouver från sbi o väntar lev nästa vecka. Vad jag fått reda på så har de uppgraderat en del saker bla styrsystemet till gecko samt ny bättre cirkpump med! Så infon på deras sida stämmer inte riktigt. Återstår att se ifall vi blir nöjda! Vi stod o valde mellan sbi, hydropool samt viskan o det blev alltså ett vancouver för oss till slut!

Mvh Kai

5
SpaForum / SV: spabad jupiter trademax
« skrivet: augusti 15, 2016, 23:16:58:58  »
Ah va tjusigt, kan tänka mig att ni trivs där i badet ;)

6
SpaForum / SV: spabad jupiter trademax
« skrivet: augusti 15, 2016, 17:15:01:01  »
Tackar :) Känns bra o höra att servicen o support funkar bra ;) blir markis eller kanske ett större parasoll sen i efterhand! Blir säkert fler frågor när jag skall dra igång spabadet för första gången ;D

7
SpaForum / SV: spabad jupiter trademax
« skrivet: augusti 14, 2016, 18:04:06:06  »
Halloj
Har nu bestämt oss, det blev ett vitt Vancouver bad från sbi. va inne igår o gjorde en beställning då de hade slut på lager. skulle få det om nån vecka, kunde ta lite lägre tid sa han då vi valde till extra ljuspaketet till den!

Skulle va kul o se detta spa med ljuset på på kvällen, ingen här som har detta spa med ljuspkt o har lust att lägga up en bild på det :)
Känns bra med 3 års garanti/service med. efter detta är det ju bara att uppgradera till lite bättre grejjer allt eftersom!

Har även förstärkt altangolvet under till då detta spa väger en del O0.

8
SpaForum / SV: spabad jupiter trademax
« skrivet: augusti 11, 2016, 21:20:47:47  »
Hallå
Det lutar åt ett sbi Vancouver i svart melerat utförande för oss. Vi va in till stuvbutiken i Karlstad o kika på detta spabad o kan säga att jag iaf tyckte det såg schysst ut!
Vi tänkte ev ta extra ljuspaketet till det, är det nån här på forumet som har det eller vet hur det ser ut. hittar inga bilder på det, samt hur många extra led det är?
 

9
SpaForum / SV: spabad jupiter trademax
« skrivet: augusti 10, 2016, 09:05:25:25  »
Tack för input NetRicky O0 kikade faktiskt just på Vancouver igår kväll o tyckte det såg bra ut, är ju lite större. Men är det värt de pengarna, såg stuvbutiken i Karlstad tar 74900kr för de nu! Såg även här på forumet att några fått byta sina manöverpaneler ganska tidigt då det läckt in vatten på de, tror det va på vancouver? Sambon o jag vill helst ha en sån layout som det är på Vancouver med 2 liggplatser! Man ska ju ha ett som man får plats i med!

Har du bestämt dig för nått än NetRicky?

10
SpaForum / SV: spabad jupiter trademax
« skrivet: augusti 09, 2016, 23:14:22:22  »
Blir fan galen snart, ju mer man kollar ju mer förvirrad blir man!! va till bauhaus i örebro  idag o kollade på deras Massimo för 69995kr men sämre kundservice än på bauhaus vet jag fan om jag varit med om! kunde inte ens provsitta spa badet för det var uppställt på högkant på en typ tralltrappa!

åkte sedan vidare till hydropool o kika på deras serenity 6000 guld för 80 tusen. satt riktigt bra i det trots att jag är 195cm. tyckte det va lite dåligt med jets/mustycken 30st samt belysning i den! försäljaren där sa att han kände en service kille som jobbade med att laga bauhaus span o han hade tydligen fullt upp med dessa. vet ej om det stämmer eller om han ville sälja in deras märke bara?

Men detta Denver verkar ju oxå som ett bra alternativ, vet ni nått mer om pumpar mm på detta spa?

Sidor: [1] 2
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag