CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - poolmäster

Sidor: [1]
1
Teknik / SV: Datascan 7220 och EasyLab
« skrivet: augusti 06, 2008, 00:12:49:49  »
Har arbetat en hel del med liknande mätdatorsystem som du planerar att använda. Mitt råd till dig är att bara använda datascan + pc för att logga mätvärden från olika givare. Är du ute efter att ha en tillförlitlig styrning och övervakning av din anläggning bör du fundera på att använda en PLC istället.

2
Teknik / SV: Pumpinstallation haveriskydd
« skrivet: augusti 06, 2008, 00:02:40:40  »
Antar att tryck mätning inte kan detektera ett litet läckage på anläggningen. Dock inser jag att det är ett bra sätt att detektera om pumpen har tappat suget. En annan ide är att mäta varvtalet på motorn, om varvtalet går upp över en visst rpm så har pumpen tappat suget alternativt har en mycket stor läcka uppstått på trycksidan -> Stäng av pumpen! Även en nedre gräns (lågt rpm) skulle vara användbart för att detektera högt tryck på trycksidan alt lågt tryck på sugsidan.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag