CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - lundberg

Sidor: [1] 2 ... 7
1
Övriga frågor! / List vmellan poolsarg och liner!
« skrivet: augusti 04, 2013, 20:43:16:16  »
Hej, är det någon som har ett bra tips på vad jag kan använda. Jjag har ett mellanrum mellan poolsargen och linern som gör att när ungarna hoppar i poolen så åker det ut mycket vatten. Finns det någon list som man skulle kunna använda som tål klor och vatten och som kan fästas i trä och ligga mot linern som ett slags stopp för vattnet! Tänk er en hörnlist typ.

2
Uppvärmning / Trasig VP, vad göra?
« skrivet: juli 27, 2013, 13:23:52:52  »
Hej, innan semestern vid uppstart av poolen så visade det sig att vår värmepump hade något fel så den stod och frosta av hela tiden men startade inte. Vi hade en kille här under semestern som fixade den. (Bytte något som skulle fixa det.) Han provstartade den och allt gick bra tydligen. När vi kom hem från semestern så satte vi på värmen och den stod i två timmar och frostade av men sen startade den framåt kvällen och gick hela natten. I morse vid 8 började den frosta av igen och har sedan dess inte startat igen. Isen försvinner och sen knäpper den till och börjar bygga upp is igen. Det blir dock inte mycket is bara så man ser att flänsarna är vita.

Vad kan det vara för fel, det är bra tryck på vattnet genom pumpen. Pumpen är ju bara två år gammal. Visserligen ett billigare märke, men OEM gullberger och vad jag har förstått så ska de inte vara så dåliga pumpar. Vill ju ha värme i poolen bara 20 grader nu!  <help>

Pumpen ger inga felmeddelande heller!

Uppdaterat!!!
Precis som igår kväll så gick pumpen igång vid kvart i nio när ute tempen började sjunka i luften! Vad sjutton kan det vara. Aldrig hört talas om att en vp poolpump inte går när det är varmt i luften, men går igång när det börjar bli kallt!

3
Uppvärmning / Var kan man hitta en VP reparatör i Österåker?
« skrivet: maj 30, 2013, 19:57:33:33  »
Hej, har en poolvärmepump pasrw020 9,2 kwh som efter bara två säsonger har lagt av. Den står bara och avfrostar och bildar en tunn ishinna men den startar aldrig. Med min lilla kunskap så tror jag att det verkar som att den indikerar att vattnet in bara är 10 grader och därför frostar av. Men vattnet är 14-15 grader i poolen. Behöver hitta någon som kan titta på den. Någon som kan tipsa om en bra person eller kanske själv vill kolla på den?

Stort tack på förhand!

4
Övriga frågor! / Svenska poolfabriken
« skrivet: september 06, 2012, 08:54:52:52  »
Hej alla,

Har jag blivit helt dum eller, sist jag var inne så svarade jag på ett inlägg om att Svenska poolfabriken hade gått omkull. Nu när jag idag helt plötsligt fick ett e-mail erbjudande från dom om att få en värmepump på köpet så går jag in på poolforum för att se vad som hänt i tråden om deras status. men då hittar jag inte den längre?

På deras hemsida så finns ingen information alls om att de har vart i konkurs eller att någon annan har tagit över. Jag som konusment vill faktiskt veta vad det är för företag jag handlar av.

Är det någon som vet mer än mig?

5
Hej alla,

Köpte ett vattenfall för snart ett år sedan som kom upp först för några dagar sedan. Trots tråkigt väder så var jag tvungen att testa det och är sjukt nöjd. Ungarna kommer älska att bada under det.

6
Teknik / Sökes special koppling 70mm
« skrivet: juni 08, 2011, 22:10:13:13  »
Hej,

Jag har köpt ett vattenfall som jag vill koppla in. Kopplingen är dock en specialare på hela 70mm. Är det någon som vet var jag kan köppa en sådan, Jag har 50 slangar i övrigt.

7
Säljes / Halvautomatisk poolstädare
« skrivet: juni 05, 2011, 17:25:57:57  »
Zodiac G4 även kallad Barracuda säljes. Såldes ut av folkpool förra året för 3995:-

Endast lite använd, säljes till förmån av en helautomatisk städare.  >rulla<

Ge ett bud.

8
Säljes / Nya solfångare med automatik säljes
« skrivet: juni 05, 2011, 17:22:56:56  »
Hej,

Säljer ett helt nytt sett med solfångare och automatik, allt är oanvänt och köpt på primastar.nu för ca 1,5 år sedan till min förra pool. Nu har vi flyttat och tyvärr har jag ingen plats att sätta upp detta.

Nypris ca 10.000:- säljes för 6000:- samma pris som endast automatiken kostar.

För att se vad som ingår i paketet så kolla här http://www.primastar.nu/Solfangare%20val.htm

mattorna är 2 * 25 meter. Inget har vart monterat, mattorna ligger kvar i kartongen. 

9
Vatten och kemi / Vortex 3 mot NitroCleaner poolrobot behöver hjälp
« skrivet: juni 03, 2011, 20:18:30:30  »
Hej,

Köpte idag en RoboCleaner från Folkpool, tyvärr så funkade den inte varken som den skulle eller som jag hoppades.

Kommer byta den i morgon mot antingen en Vortex 3 eller en NitroCleaner, men jag behöver hjälp med vilken jag ska välja. Vortex 3 kostar lite mer men tar vägarna och vattenlinje, NitroCleaner tar endast botten.

Ni som har dessa två snälla vad är fördelar och nackdelar. Måste bestämma mig tills i morgon förmiddag om Vortex är värd de extra pengarna.

10
Vatten och kemi / Salt Klorinator Zodiac Ei 10
« skrivet: juni 02, 2011, 15:21:18:18  »
Hej,

Jag var förbi folkpool idag och såg att de hade extrapris på en Salt Klorinator Zodiac Ei 10 för ca 9500:- verkar otroligt smidig och enkel. Men är det något man behöver tänka på? Jag har gullberger VP fixar den saltvatten?

Måste man mäta PH etc. fortfarande med saltvatten i? Vilka eventuella medel använder man då för att styra upp vattnet?

Vad är eran erfarenhet av att gå till saltvatten?

Sen undrar jag kan man installera den efter pumpen så man får installationen i pumprummet. Det innebär ju att vattnet sedan går direkt till VP innan det går till poolen och jag såg någon installationsbild där det visade på installation efter VP alltså precis innan vattnet går ut i poolen. Men där vill jag ju inte ha enheten.

Tack på förhand!

Sidor: [1] 2 ... 7
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag