Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Charlotte i Linköping

Sidor: 1 [2] 3 ... 9
11
Uppvärmning / SV: När startar ni upp poolen?
« skrivet: april 05, 2014, 21:10:20:20  »
ja idag var vindarna isiga trots sol så några veckor till får jag väl hålla mig...  ;) Maj låter bra!

12
Uppvärmning / När startar ni upp poolen?
« skrivet: april 03, 2014, 11:13:49:49  »
Våren närmar sig med stormsteg och vi väntar alla på sommar och poolbad! Men när är det egentligen dags att starta upp poolen? För tidigt är ju dumt. Hur går ni tillväga? Hur många dagar brukar det ta att värma upp vattnet? (Vi har en åtta 7,7x5x1,4)

13
Övriga frågor! / SV: uppblåsbar vattenrutschbana
« skrivet: april 03, 2014, 09:13:27:27  »
Tack för tipset, men mina barn är nog för stora för en sådan. Den yngsta är nio år och de andra tonåringar. Bra ide annars! Letar vidare!

14
Övriga frågor! / uppblåsbar vattenrutschbana
« skrivet: mars 30, 2014, 18:41:25:25  »
Hej!
Är det någon som har köpt vattenrutschbana till sin pool? Har hittat en uppblåsbar variant (Intex waterslide) som vi är intresserade av men det verkar bara finnas en importör till Sverige, resten är Ebay USA eller Amazon. Någon här som vet var man kan hitta i Sverige?

Snart är det sommar och sol!  <sol> >rulla< <sol>

15
tack för tips!

16
Har precis fått hem stensarg Athena inkl tillbehörspaket med fogmassa, silikon, impregneringsvätska m.m. Nu börjar vi dock undra... vi har tänkt lägga trädäck och har nu reglat upp runt poolen. Trädäcket kommer att gå nära kanten men inte ända intill pga formen (åtta) och sedan ska stenen på över poolkanten. Men hur ska vi fästa den? Går det lägga fog direkt på träet? Har letat trådar men inte hittat svaret, så jag hoppas någon kan hjälps oss!

17
jag har inte erfarenhet i just det här ärendet, men vi hade problem med en rörfirma nä vi hade byggt vårt hus. Till slut kontaktade jag Allmänna Reklamationsnämnden och Konsumentombudsmannen som hjälpte oss. Vi tog dit en oberoende part som fixade felet och skickade fakturan till firman. Dessvärre gick denna i konkurs så vi fick inte ett öre :( Hoppas ni har bättre tur! Lycka till!

18
Vatten och kemi / SV: högt ph, lågt klorvärde
« skrivet: maj 24, 2013, 10:19:30:30  »
rena kemilektionen att sköta poolen, man borde nog läst lite bättre i skolan. Ska nämna det till barnen  ;D

Tack för bra info! Men jag väntar fortfarande på solen, vem tog bort den?  :'(

19
Vatten och kemi / SV: högt ph, lågt klorvärde
« skrivet: maj 21, 2013, 18:41:04:04  »
och där var pH-värdet perfekt!  O0 Härligt, nu har jag slängt i en klorpuck så får vi se vad som händer. Vattnet är också mycket klarare nu, helt enligt boken  ;D Så nu kan regnet dra förbi och solen komma fram igen!  <sol> <sol> <sol>

20
Vatten och kemi / SV: Nybörjare - Hur göra med vattnet?
« skrivet: maj 21, 2013, 13:58:04:04  »
Jag upptäckte precis att vi behövde pH- till vår pool, och då gissar jag att man även någon gång kommer behöva pH+  ??? Nu har vi iofs en större, nedgrävd men det bör väl vara detsamma?

Sidor: 1 [2] 3 ... 9
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag