CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag
 

Författare Ämne: Placering av Spabad  (läst 1613 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Patrik1970

Placering av Spabad
« skrivet: december 06, 2019, 21:43:16:16 »
Hej,

Planen är att bygga ett uterum i anslutning till huset under vår.en Det blir nytt trädäck framför uterummet och ganska så nära uterummet vill vi placera ett Spabad. Eftersom vi har en liten tomt kommer badet att hamna ganska nära uterummet. Måttet mellan uterummet och ligusterhäcken framför (vi delar häcken med grannen mittemot) är 3.5m. Se bifogad skiss med (ungefärlig) tänkt placering av Spabadet.

Vi är 2 vuxna och 4 barn i familjen och tänker oss ett runt Spabad oh utan att ha hunnit tittat så mycket på olika alternativ så behöver nog badet vara minst 2m i diameter, i praktiken blir det kanske något större än så.

Frågor:

- Hur nära häcken kan Spabadet stå (häcken står i ca 90 graders vinkel) med avseende på att man ska kunna komma åt överallt om något med badet strular eller behöver service? Planerar också att bygga en pergola över badet.

- Någon rekommendation kring vad minsta avståndet till uterummet bör vara? Har det någon betydelse? Tänker mig att badet ska sticka upp 40-50 cm ovanför trädäcket och därför kommer vi nog att ha någon form av trappa som behöver plats. Den behöver dock inte stå precis mellan uterummet och badet.

- Känns placeringen okej?

- Några andra tips?

Tack på förhand!


Poolgiganten

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Kampanj på pooltak
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag