CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Tord00

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Swim-tec tillbehör
« skrivet: oktober 09, 2015, 14:49:00:00  »
Hej,

Vi har glasfiberpool som är levererad av poolgrossisten i Motala. Nu har en av inloppen sprungit läck och vi är ute efter reservdelar. Märket är Swim-Tec och om jag förstår det rätt så är det ett tyskt företag. Finns en hemsida men den är helt tom. Är det någon som vet någon poolfirma man kan beställa vi eftersom poolgrossisten inte är så behjälpliga. Vi har ringt och bett dom skicka saker men hör inget från dom.

All hjälp tas tacksamt emot.

Mvh

2
Ovanmarkspooler / Ingen cirkulation eller vatten till pumpen
« skrivet: juni 30, 2015, 21:29:31:31  »
Hej,

Jag har lyckats meckla till det ordentligt tror jag. När jag har igång systemet så kommer inget vatten till pumpen. Det är, tror jag nått av dom två ventilerna i bräddavloppet som ska justeras men jag vet inte vilken. Förra ägaren sa att båda ska vara i men att bara den ena ska vara lite öppet. Vilket borde det vara?

Är helt ny på det här och försöker lära mig via trail and error.

Mvh
/T

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag