CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Tord00

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Swim-tec tillbehör
« skrivet: oktober 09, 2015, 14:49:00:00  »
Hej,

Vi har glasfiberpool som är levererad av poolgrossisten i Motala. Nu har en av inloppen sprungit läck och vi är ute efter reservdelar. Märket är Swim-Tec och om jag förstår det rätt så är det ett tyskt företag. Finns en hemsida men den är helt tom. Är det någon som vet någon poolfirma man kan beställa vi eftersom poolgrossisten inte är så behjälpliga. Vi har ringt och bett dom skicka saker men hör inget från dom.

All hjälp tas tacksamt emot.

Mvh

2
Ovanmarkspooler / SV: Ingen cirkulation eller vatten till pumpen
« skrivet: juli 01, 2015, 11:30:25:25  »
Nu ser det bättre ut efter att jag har fyllt på mer vatten. Låter systemet gå ett tag så får vi se om allt snurrar som det ska.

Mvh

3
Ovanmarkspooler / SV: Ingen cirkulation eller vatten till pumpen
« skrivet: juli 01, 2015, 11:19:54:54  »
När allt är avstängt så ligger nedre delen av bräddavloppet under vatten. Men jag testar att fylla på mer vatten och startar igen så får vi se. Återkommer med all säkerhet :-)

tack för hjälpen än så länge.

Mvh

4
Ovanmarkspooler / SV: Ingen cirkulation eller vatten till pumpen
« skrivet: juli 01, 2015, 10:34:06:06  »
Hej igen, Nu verkar rätt plugg vara öppen i alla fall. Vattnet strömmar till pumpen, PSI ligger på ca 10 men det pendlar ganska mycket. Vid poolens utblås kommer det ganska mycket bubblor och bräddavloppet töms titt som tätt med jämna mellanrum och man märker att det kommer mindre vatten till pumpen då. Verkar vara mycket luft i systemet. Jag har ingen ventil någonstans nere vid sandfiltret eller pumpen vad jag kan se. Dock kan man vrida på den svarta ringen på pumpen (den stora med glasskivan) och lufta sa förra ägaren.
Kommer bubblorna ta slut efter ett tag och jämna ut sig själv eller borde man göra nått?

Mvh

5
Ovanmarkspooler / SV: Ingen cirkulation eller vatten till pumpen
« skrivet: juli 01, 2015, 09:12:06:06  »
Öppnade den övre, den med svarta ringen och närmast poolen. Då försvann det massa vatten och bräddavlopp ett blev torrt. Fyller poolen igen och testar med den andra pluggen helt bortplockad istället. Återkommer i frågan.

6
Ovanmarkspooler / SV: Ingen cirkulation eller vatten till pumpen
« skrivet: juli 01, 2015, 08:29:32:32  »
Kan man på nått sätt veta vilken plugg som är vilken? Har försökt leta på nätet efter manualer och forum där det beskrivs men gått bet.
Ska pluggen helt tas bort under sommar och vinter i respektive hål?

7
Ovanmarkspooler / Ingen cirkulation eller vatten till pumpen
« skrivet: juni 30, 2015, 21:29:31:31  »
Hej,

Jag har lyckats meckla till det ordentligt tror jag. När jag har igång systemet så kommer inget vatten till pumpen. Det är, tror jag nått av dom två ventilerna i bräddavloppet som ska justeras men jag vet inte vilken. Förra ägaren sa att båda ska vara i men att bara den ena ska vara lite öppet. Vilket borde det vara?

Är helt ny på det här och försöker lära mig via trail and error.

Mvh
/T

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag