CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - gumssan

Sidor: 1 [2] 3 ... 25
11
Teknik / SV: Det ska va en tyst pump i år
« skrivet: augusti 08, 2009, 23:00:40:40  »
vi bor i väst sverige men kan tänka oss att åka en bit för att lyssna, malmö eller stockholm spelar ingen roll, vi vill inte betala massor av pengar för pumpen och sedan är den inte det vi är ute efter utan en lyssning på en pump som är tyst vore jätte bra om det fanns möjlighet att få lyssna på.

Tack för hjälpen på för hand alla poolare

12
Teknik / SV: Det ska va en tyst pump i år
« skrivet: augusti 08, 2009, 22:43:42:42  »
Ni som kör astral super sprint, var bor ni? skulle vilja lyssna på en innan vi beställer en!

13
Vatten och kemi / SV: Baquacil + oklart vatten
« skrivet: augusti 08, 2009, 20:32:22:22  »
Just nuär det så jobbigt och han är inte villig att bjuda till själv något 87 år och gaggig, hoppas man inte själv blir sådan...

men är det någon som har tips om tyst pump? Somrarna blir totalt förstöra av detta, byte av pumpmotor är sista alt. sedan flyttar vi tror jag.

Bakom oss bor en annan ensam kvinna 35 år som bara gnäller hon med så vi har en på sidan och en bakom oss, som har gaggat ihop sig, den ena pratar inte med oss utan lägger brev i brevlådan den andra säger inget att när vi har nu förbättrat det med inbyggt osv så är det så gott som borta men han är ändå inte nöjd... utan räver att vi skafortsätta lösa problemet, min man har ledsnat och vill gräva upp skiten säger han så nu får vi väl se vad som händer härnäst. :'(

14
Vatten och kemi / SV: Baquacil + oklart vatten
« skrivet: augusti 08, 2009, 20:17:48:48  »
shocken tillsattes senast igår, sedan har vi lagt i flock idag... dock fick vi inte tag på sunflock utan super flock.... vet inte om det funkar.

Vi har en fruktansvärd granne som gnäller på allt och vi får inte köra reningen efter 19 på kvällen eftersom han inte kan sova,men vi kör den dock längre. Vi körde den dygnet runt härom dagen då kom han och sa att han inte kunde sova... ja vad gör man, vi funderar på om vi skulle byta pump till en som är tyst... men nu är vi så trötta på våra 2 grannar så vi funderar på att sälja huset... och bygga någonstans, tyvärr finns inga tomter i området där vi bor.

15
Vatten och kemi / Baquacil + oklart vatten
« skrivet: augusti 08, 2009, 12:23:21:21  »
Hejsan!
Jag behöver lite råd eftersom vårat poolvatten är oklart och vi hade för lågt ph värde och tillsatte ph plus, sedan blev det alldeles för högt då tillsatte vi ph minus och nu är både ph och phmb perfekt, men vattnet är fortfarande oklart, algcid har vi också hällt i, måste vi vänta några dagar eller borde det bli klart rätt snart?
Behövs mera algcid i kanske?

Kan man bada trots oklart vatten, vill ju gärna kunna bada i detta fantastiska väder!

MVH
Gumssan

16
Vatten och kemi / SV: oljud från rör
« skrivet: juli 11, 2009, 20:25:55:55  »
Sorry självklart menar jag pumpen, är aningen stressad över att vi inte kan stopp på det...

17
Vatten och kemi / oljud från rör
« skrivet: juli 11, 2009, 20:05:00:00  »
Vi måste verkligen ha hjälp från er på forumet!

Vi byggde poolen för 3 år sedan och har haft problem med oljud från reningsverket, vi har haft en kille från miamipool här som gjort hålen för rören större och tryckt in fogskum... sedan gjordes en låda för renongsverket med isolering osv och inne i garaget hörs knappt inget, men utanför och in på grannarnas trädgård hörs massor och det sjunger liksom i huset... vad kan vi göra för att bli kvitt med problemet?

Går det inte att få det bättre får vi stänga ner och montera bort den alt flytta för detta problem med grannarna orkar jag inte med mera.

Hoppas att någon/några kan hjälpa oss vad vi ska göra!

Gumssan

18
Teknik / SV: för lite utblås med vatten
« skrivet: juni 01, 2009, 08:49:08:08  »
Hallojsan!
Silkorgen är tömd och det är lagom på mätaren numera  O0, men i utblåset är det lågt, men igår kväll när jag kollade så har den killen som kör igång poolen efter vintern inte satt dit en kula i utblåset som sitter i den andra, kanske kan det bli hårdare tryck ut från utblåsen när den kommer dit om ni förstår vad jag menar :D

Eller har ni andra teorier om vad som kan vara knas?


Det är tur att poolkungen är så bra som dom är, skickar en ny kula omgående, den andra knösen från ett annat företag kommer aldrig hit mera, han har förstört mer än vad han gjort nytta >:(


19
Teknik / för lite utblås med vatten
« skrivet: maj 31, 2009, 21:14:21:21  »
Nu har jag en fråga till!

I munstyckena som vattnet blåser ut vatten i blåser det ut lite för lågt tryck i, vad kan vara problemet, sedan får vi hjälp med att starta upp poolen av en firma som sköter detta och iden vänstra så sitter det en liten kula, men det gör det inte i den högra... den högra är det lite mera tryck i, men samtidigt så är det mindre i det också, man brukar knappt kunna stådärför den blåser så kraftigt, men inte efter denna uppstart???

Vad kan det vara för problem?

Sedan är det lågt tryck i pumpen den står under grönt... har vi aldrig haft tidigare?

Någon som varit med om detta förut?

20
Teknik / SV: Ljud från cirkulationspump
« skrivet: maj 27, 2009, 12:05:40:40  »
Hejsan!
Ok, är det "bara" att lyfta lte på pumpen för att få under dom?

Sidor: 1 [2] 3 ... 25
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag