CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Mt

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Sprickor i sömmen
« skrivet: december 25, 2018, 17:47:42:42  »
Jag är lite rädd för att det kan ha hänt. Det är trall men jag har sett foton från montaget av poolen och dom gjöt in poolen med cement. Den kom färdig och ställdes i hålet och sedan hälldes cement runt den.
Skall kolla med försäkringen och det finns även en dolda fel försäkring.

Det är ju ingen ide att svettsa om botten inte står på fast mark.

2
Markpooler. / Sprickor i sömmen
« skrivet: december 15, 2018, 12:51:14:14  »
Hej, Jag har ett problem med min PP pool och hoppas någon kan hjälpa mig.
Upptäckte att poolen började läcka och när den var färdigläckt var poolen helt tom. När jag undersökte botten såg jag att det var några sprickor i sömmen mellan botten och väggen ( bifogar foton). Är det någon här som haft samma problem? Köpte huset med poolen för 1 1/2 år sedan och pollen byggdes 2015.
Företaget är nedlagt så jag kan inte få någon hjälp från dem. Jag har sett i andra trådar att man har svettsat med värmepistol.
Botten är relativt platt men jag är inte 100 på vad som ligger som grund. Det är en saltklorinator som är automatisk och sköter ph värdet i poolen. 

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag