Polarpumpen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan
 

Författare Ämne: LumiPlus PAR56 RGB V1.11 fel?  (läst 1055 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Herrstrom

LumiPlus PAR56 RGB V1.11 fel?
« skrivet: maj 09, 2020, 14:50:30:30 »
Hej!
Fick fel typ av lampor levererade av poolleverantören vid leverans, så har väntat på nya ett tag. All har varit inkopplat men ej testkört då jag fick skicka tillbaka de lamporna som de skickade fel.

Igår fick jag äntligen rätt lampor till vår pool, och kopplade in dessa.  https://www.astralpool.com/en/products/swimming-pool/lighting/underwater-led-lighting-4/lumiplus-projector-par56/par-56-v1-4/rgb-projectors-17/
Nu lyser alla dioder i den ena, men alla dioder har olika färger. Den andra lampan skiftar mellan röd/grön/blå hela tiden.

Jag har testat bryta strömmen och slå på den igen inom 2 sek, flera gånger som enligt instruktionsboken skall göra så att färgen skiftar mellan de olika färgerna. Men det blir samma på lamporna ändå. De ändrar alltså inte färg alls, utan beter sig bara så som jag beskrev ovan, kvittar vad jag gör. Har testat att ha dom urkopplade en längre stund också men det hjälpte inte..

Någon som har några tips? Jag hittar ingen troubleshooting på Astralpools hemsida som är leverantören av lamporna, men misstänker att beteendet är någon felkod förmodligen..
Så ja alla tips mottages!

Poolgiganten Vårkampanj.

Utloggad Calles

SV: LumiPlus PAR56 RGB V1.11 fel?
« Svar #1 skrivet: juli 10, 2022, 23:46:24:24 »
Hej

Löste det sig? Jag har samma problem, går inte att byta färger. Jag har styrning via Plejd.

/Calle

Utloggad TommyC

SV: LumiPlus PAR56 RGB V1.11 fel?
« Svar #2 skrivet: juli 11, 2022, 10:51:50:50 »
Enligt manualen: https://gestor-doc-s3.s3.eu-west-1.amazonaws.com/documents/category/56003e202-10-156444.pdf så finns det två sätt att styra färgerna. En speciell tryckknapp https://www.astralpool.com/en/products/swimming-pool/lighting/underwater-led-lighting-4/control-devices-rgb-rgb-dmx/lumiplus-eco-3/32458-lumiplus-rgb-eco/ eller vad dom kallar modulator https://www.astralpool.com/en/products/swimming-pool/lighting/underwater-led-lighting-4/control-devices-rgb-rgb-dmx/lumiplus-top-3/27818-rgb-top-modulator/ med fjärrkontroll.

Jag hittar ingen beskrivning av vad tryckknappen, kallad LumiPlus RGB ECO, gör. Kanske skapar den ett avbrott med kontrollerad längd?

Vi har en annan typ av tillkrånglad LED-lampa med fjärrkontroll. Den har massor av vidriga färger med störiga blinkningsmönster. Nästa gång jag köper lampa så ska den bara ha varmvit färg utan blinkningar och utan fjärrkontroll. Astral hör till de fabrikat som jag kommer att undvika då deras hemsida är kass liksom deras dokumentation i övrigt.
Platsbyggd plastpool 31 kubikmeter med inbyggd trappa och botten i tre olika nivåer. 720 W cirkulationspump. G&J 9,2 kW värmepump ställd på 31 grader. Lågt pooltak Atlanta med skjutlucka och uppfällbar gavel. Klorerar med veckoklorpuckar.

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Kampanj på pooltak
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan