CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Inmymind

Sidor: [1]
1
SpaForum / M-Spa Camaro B-150 - Felkod H6F
« skrivet: juni 22, 2016, 18:11:56:56  »
Är det någon mer som har fått denna icke existerande felkoden i sitt exemplar.

Jag fick denna felkod efter första vattenbytet förra året. Mycket meckande fram och tillbaka, mailade med M-Spa och deras lösning var naturligtvis 2000:- för en utbytespump. Envisa som åsnor hävdade dom att det bara MÅSTE vara HEF-felkoden som kom upp i displayen, trots bildbevis.

I samma veva fick morsan exakt samma felkod på sitt B-130, hon fick dock kostnadsfritt byta sin pump då hon hade köpt den direkt på M-Spa och jag köpte min hos ÅF i närheten.

Jag fick däremot igång pumpen efter många turer med fyllning och tömning... Jag vet inte hur jag gjorde, exakt. Sen fungerade den hela sommaren inklusive ett till vattenbyte.

I Maj startades badet upp igen, utan problem. Finemang. Förra helgen så va det åter dags för vattenbyte. H6F-helvetet är tillbaka igen. Efter en googling på felkoden hittade jag ett inlägg av vad jag tror är en Belgare, som på franska beskrev sitt problem (översättningen va sådär). Han nämnde i.a.f. att han hade startat bubblorna direkt och då hade pumpen kört på för fullt med både bubblor och värme utan att slå ifrån.

Testade lite och fick faktiskt igång pumpen genom att starta den, köra på bubblorna, sen filtret och sist värmen, för att tillslut stänga av bubblorna och pumpen fortsatte utan att felkoda.

Men den gav upp igen efter drygt ett dygn och nu vill den inte ens med det knepet...

Dags att kasta in handduken och krypa till korset och köpa "riktigt"?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag