CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Julia

Sidor: [1]
1
Vatten och kemi / Hög alkalinitet - lågt pH. Grumligt
« skrivet: juni 04, 2020, 14:22:00:00  »
Hej, fyllde upp vår nedgrävda runda Primastar 5m 1,5 djup på några dagar med vatten från egen brunn. Chock-klorerade för två dagar sedan och cirkulationen har varit igång sen dess. Vattnet är grumligt så att man inte ser botten. Ej grönt. pH-stickan visar hög alkalinitet men typ 6.8-7.0 i pH. Efter googling lärde jag mig att hög alkalinitet kan ge grumligt vatten och att man då ska sänka pH. Vad tror ni, ska jag göra det trots att pH redan är lågt? Chock-klorera igen?

2
Markpooler. / Klorera innan fylld pool?
« skrivet: maj 31, 2020, 11:34:53:53  »
Hej, är helt nybörjare inom detta. Håller på att bygga en Primastar 5m diameter 1,5 djup som vi har grävt ner. Håller på att fylla med vatten från egen brunn som vi låtit tagit tid pga vill inte köra slut på brunnen. Har fyllt halva poolen nu på 3 dagar, räknar med att det är 1-2 dagar kvar tills vi når upp till skimmern.

Ska man vänta med att ha i chockklor tills vattnet är fyllt och man kunnat starta cirkulationen? Eller ska man ha i det redan nu fast vattnet står still?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag