CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - droppen

Sidor: [1]
1
Uppvärmning / SV: Luxlama värmepump
« skrivet: juli 12, 2011, 20:42:20:20  »
Är sisådär nöjd med vår Brillix. Manöverpanelen slutade fungera och då stod pumpen. Tog över 3 sommarveckor att få en ny. Andra på forumet har också råkat ut för problem med panelen. Skulle jag köpa om skulle jag köpa av någon som bara säljer värmepumpar, som kan sina saker och har reservdelar på lager. jag skulle kolla om någon seriös leverantör på värmepumpsforum också säljer pumpar till pool, alternativt köpa av min lokala poolaffär :D

2
Uppvärmning / SV: Brilix 10 kW med havererad styrning HJÄLP!!!
« skrivet: juli 02, 2011, 14:40:45:45  »
Efter att först fått fel panel har jag nu fått rätt och äntligen fungerar allt till poolen som det skall. Alla parametrar i pumpen stod på 0 så jag ställa in alla inställningar till vad manualen anger som fabriksinställningar.

3
Uppvärmning / SV: Brilix 10 kW med havererad styrning HJÄLP!!!
« skrivet: juni 26, 2011, 17:05:04:04  »
Råkat ut för precis samma sak med vår Brillix. Beställde ny kontrollpanel i början av Juni från Rubinpool, det har fortfarande inte kommit så det blev inget midsommarbad. Enligt Rubinpool finns det inget sätt att "fulstarta" pumpen på.


4
Ovanmarkspooler / SV: Bygga budget pool
« skrivet: juni 19, 2011, 16:23:42:42  »

.. trappa är härligt men en enkel stege är billigare och funkar ju bra. ..
Faktum är att trappan är nog det som uppskattats mest. Själv tycker jag att den är stor och mest i vägen och drar till sig en massa smuts, så jag föreslog i år att ta bort den. Stora protester från 10 åringen. Han och hans kompisar tycker trappan är suverän. För dem är det en bra viloplats att ta sig till då och då. Dessutom fungerar den bra när flera stycken samtidigt skall ned i poolen.

5
Ovanmarkspooler / SV: Bygga budget pool
« skrivet: juni 19, 2011, 14:32:51:51  »
Håller med om att själva poolen lätt blir en mindre kostnad. Vi satsade på en budgetpool för några år sedan, med målet att inte lägga för mycket pengar samt att kunna montera ned den när vi inte vill ha pool längre. Främsta syftet är för barnen. Vi köpte droppen från JF-Fritid och denna sommar blir nu tredje sommaren med poolen. Vi är extremt nöjda med detta budgetbygge, men inte desto mindre är det lätt att slantarna rinner iväg. Poolen står ovanmark, vi grävde ut så att den står plant, byggde en trappa upp till poolen samt ett litet poolhus, mycket enkelt. Att sätta upp poolen var inte så svårt, svårast var nog linern. Vi skulle också ha grävt ut en större yta, jobbig att jobba när det är snålt om utrymme.

Detta är vad det kostat oss:

Pool droppen: 28.000
Markarbete: 20.000
Värmepump: 9.000
Rörmokare, elektriker: 3.000
Värmetäcke: 5.000
Städrobot: 9.000
Virke: 3.000
Trappa typ tårta: 5.000
----------------
Summa: 82.000

Vattenpumpen slutade fungerade precis före sommaren. JF skickade en ny utan några problem alls, trots att det minst sagt var på håret vad gäller 2 års garantin. Vi beställde poolen för > 2 år, men den levererades < 2 år. Jag upplever JF som mycket seriösa och kundorienterade.

Poolen är 1.35 djup, men pga skimmern blir det effektiva djupet betydligt mindre, 7-10 cm går åt till skimmern, något att tänka på då djupet faktiskt är viktigt. Skulle jag gjort om detta skulle jag emellertid valt JFs största ovala pool.

Skulle jag skaffa en mer stationär pool som byggs in skulle jag emellertid inte välja en budgetpool baserad på stål. De övriga kostnaderna är så stora att jag skulle då satsa på en mer robust kvalitetspool med ordentligt djup, minst 1.50 effektivt djup.

Lennart

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag