Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - suezen

Sidor: [1]
1
Säljes / Komplett Miami Cover II till pool 3,5*7 meter
« skrivet: mars 09, 2010, 21:59:20:20  »
Miami Cover II till pool 3,5*7 meter, inköpt 2005. Komplett med upprullningsanordning etc. och i mycket bra skick.

Pris: 5000:-

Mvh
Anders

2
Artiklar och läsvärt. / Gratis pooltidning på nätet
« skrivet: juli 08, 2009, 22:55:52:52  »
Hej,

Vill tipsa er om en bra och gratis pooltidning på nätet som innehåller diverse artiklar om poolskötsel, utrustning etc. För att läsa senaste numret måste man vara registrerad men tidigare nummer hittar ni på http://www.splashmagazine.com.au/Currentissues.aspx

Notera att varken jag eller mitt företag har någon anknyning till siten, jag vill bara ge er ett bra tips.

Mvh
Anders
&pool

3
Vatten och kemi / Byte Baquacil till saltgenerator
« skrivet: november 05, 2008, 20:33:58:58  »
Til våren planerar jag att köpa en automatisk saltgenerator (eller heter det klorgenerator?, borde väl göra det...). Baquacil har funkat bra för mig men jag vill ändå slippa tänka på dosering etc och få ett helt automatiskt system.

Frågan är bara om jag kan starta använda den när det finns baquacil i poolen eller måste jag först byta allt vatten, någon som vet?

4
Teknik / 1-fas eller 3-fas cirkulationspump
« skrivet: oktober 20, 2008, 20:43:50:50  »
Hej,

Har just nu en 1-fas 0,8 hk cirkulationspump till min pool men jag funderar på att byta ut den i vår då den väsnas en del plus ett litet läckage. Enklast är naturligtvis att byta till en annan 1-fas pump men det finns ju en fördel med 3-fas, att pumpen belastar alla 3 faserna lika mycket, t.ex om man ligger på gränsen med säkringstorleken på inkommande så är ju trefas att fördra då att säkra upp kostar en del. Det verkar som att 3-fas är det som oftast levereras med kompletta poolpaket i normal "villaträdgårdsstorlek".

Har ni enfas eller trefas och hur har ni tänkt?


5
Uppvärmning / Gullberg Jansson VP skillnad intemp/uttemp
« skrivet: maj 14, 2007, 19:31:12:12  »
Jag har en Gullberg Jansson värmepump, modell GJPACW 15, vattenflödet genom den reglar jag med en vanlig "bypasskoppling" för att på så sätt få det rekomenderade flödet 2,2 m3/h. Problemet är att jag inte riktigt kan få reda på ur stort flöde jag egentligen har igenom den. Jag har mätt upp flödet innan den kopplades in genom att mäta hur mycket vatten som kommer ur bypasskopplingen under 30 sekunder men det blir ju något helt annat då allt kopplas ihop...

Det skulle därför vara intressant att vet hur stor teperaturskillnad ni övriga med värmepump Gullberg Jansson har mellan inkommande/utgående vatten (går att avläsa på den digitala displayen (A=inkommande och B=utgående). Jag ligger oftast på ca 3 grader temperaturskillnad.

Mvh
Anders

6
Markpooler. / Vatten bakom liner!!!
« skrivet: april 04, 2006, 16:03:55:55  »
Hej,

I går när jag tog bort mitt överdrag såg jag att linern "bubblat upp" på några ställen (en till tre decimenter stora bubblor som ett par centimeter höga). Det verkar som om vatten kommit in mellan linern och poolväggen (miamipool) och under botten. Jag kan flytta på vattnet med hjälp av poolborsten men jag lyckas inte få bort det helt. Antagligen beror det på att allt vatten som kommit från regn och smält snö så förhoppningsvis försvinner det av sig själv.

Någon som råkat ut för likande problem och i så fall hur löste det sig?

/Anders

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag