VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Dempsey

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Grävning och kostnad
« skrivet: december 26, 2020, 21:06:55:55  »
Då skall man bli med pool (3.5x7) är tanken. Leverantör är inte bestämd men funderar på Aqvis som kör med platta i botten.

Eftersom det inte ser ut att bli någon vargavinter så tittar jag på att köra igång med grävning i början av januari.

Då det är lite oklart med markförhållanden (risk för en hel del berg) så tänkte jag kör grävningen som steg 1 för att se vilka förutsättningar som finns.

Tanken är att återanvända det mesta för att jämna ut trädgård och eventuellt överblivet läggs vid tomtgräns för att antingen ges bort eller deponi. 

Har så här långt fått in en offert på fast pris för grävningen på 25 000 och fått information om att de uppskattar att det skall ta 2 dagar.  Skall träffa ett par till under veckan som men  tänkte stämma av ifall jag kan förvänta mig liknande priser för enbart grävning. Vad säger Ni andra som tagit in hjälp vid grävning, vad har den kostat er? Detta gäller Stockholm.


Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan