Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Mani79

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Liner ska bytas ut pga fel. Ska jag stå för kostnaden?
« skrivet: augusti 11, 2020, 07:51:46:46  »
Hej!

Vår Liner har brustit i svetsningen och ska bytas ut. Leverantören hänvisar till avtalet och säger att vi ska stå för tömning av poolen och samtliga kostnader för att montera bort felaktig liner och montera dit den nya. Jag hävdar att villkoren strider mot konsumentköplagens tvingande regler. Vad tänker ni?

2
Markpooler. / SV: Kostnad totalentreprenad thermopool/tjällden
« skrivet: augusti 28, 2019, 21:46:05:05  »
Vi bygger en gjuten thermopool från folkpool, det är inte totalentreprenad men nästan. Grävjobbet har vi tagit in själva, grejer, gjutning och montage är via folkpool. Vad den landar på totalt vet jag inte än då vi är mitt uppe i byggandet men grovt sätt så har vi 285 tusen för grejerna inklusive tak, saltklorinator, granitsarg + de vanliga grejerna. Gräva och återfyllnad runt 110 tusen (det är dock inte enbart för pool utan inkluderar en del annat också). Montage med gjuten platta och väggar 155 tusen. Det enda vi har sagt att vi kan göra själva är att montera taket. Så för oss runt 550 tusen.

Tack för input! Gör ni något yta runt om? Antar att det inte är med i beräkningen?

3
Markpooler. / Kostnad totalentreprenad thermopool/tjällden
« skrivet: augusti 25, 2019, 16:50:05:05  »
Hej!

Ny (surprise) i poolvärlden och har senaste månaden surfat mig till ett besvärligt stadium av förvirring. Vi är intresserade sv totalentreprenad av såväl poolbygget som återställning av ytor runtomkring. Tycker om linerpool och har därför tittat på thermopool alt tjällden. 4*8 m. I en drömvärld vill vi ha markbetong/stora betongplattor runt poolen. Alltså utan tydlig sarg. Tillgänglig tomt är ca 350kvm varav någon del ska vara gräs och någon del singel. Är en budget på 400-500’ rimligt??? Har tagit kontakt med flera leverantörer men får inga tydliga svar. Någon som har en tanke att dela med sig av? <help>

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag