CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - smulan74

Sidor: [1] 2
1
Pooltäckningar / Poolsafe från folkpool strular
« skrivet: juli 04, 2015, 11:44:23:23  »
Hejvi har sedanpoolbygget blev klart för 7-8sedan haft ett pooldäck från folkpool. Poolsafe. Nu i år så är det grymt svårt att rulla upp. Vi kontaktade en återförsäljare här i Skåne för några veckor sedan då vi tänkte passa på att byta duk på det. Vi fick efter mycket om och men ett svar som sa. Har ni i te folkpools pool så fungerar inte våra dukar. Märkligt det har fungerat super i alla år. Men nu till det stora problemet som jag behöver hjälp med. Barnen kan inte bada (15,16 år. ) för det går inte att rulla av pooltäcket och man inte är många som hjälps åt. Jag skulle själv bada idag och fick av det 2 meter sen skippa jag det. Vad kan vi göra? Det verkar som om poolduken rullar upp sig konstigt på rullen oxå. Tacksam för akut hjälp och kanske även tips på bra återförsäljare i Skåne av poolsafe. tack

2
Markpooler. / Inget tryck i systemet :-(
« skrivet: maj 01, 2012, 14:39:12:12  »
Idag startade vi upp systemet och att fungerade som vanligt ända tills vi öppnade pumpen och tömde filtret efter att ha dammsugit poolen.  Nu är där fruktansvärt lågt tryck i systemet. Samma låga tryck oavsett vad vi sätter filtret på , har testat backspola, rinse, cirkualatoin fast samma resultat . Någon som har tips på var jag ska börja felsöka...... Vattnet kommer igenom och cirkulerar men det är med mycket låg tryck.

Susanne

3
Uppvärmning / Värmepump startar inte
« skrivet: juli 01, 2008, 09:44:42:42  »
Är det någon som kan hjälpa mig. maken är bortrest och värmepumpen strular. Eller rättare sagt vägrar starta. Det är en Phalens 35 och har fungerat klockrent i 1 år. Den är igång strömbrytaren lyser grönt den står på 8:an (har testat att ändra ) vattnet är öppet igenom men den går inte igång. Tempen är nu nere på 23 grader och så kallt har det aldrig varit innan. Någon som har något tips ???

Susanne

4
Övriga frågor! / Pump till Poolskydd
« skrivet: juli 03, 2007, 09:26:04:04  »
Hej

har just fått på poolskyddet i helgen och här i skåne har det ju regnat en del så jag är lite nyfiken på hur alla andra löst regnvattnet ovanpå poolskyddt. Vi har ett poolsafe med av riningssnät längst fram men under störtskurar samlas det ju ändå en del som man kanske vill få bort. Tacksam för tips. Är lite inne på ngn typ av pump men som sagt tips  <antman>

Sus

5
Utemiljöer, altaner, trall och stenläggning. / Snyggt runt roman trappan
« skrivet: juni 02, 2007, 08:36:43:43  »
Hej

Har suttit och beundrat alla underbara pooler och utemiljöer och har fastnat för att låta  trädäcket löpa ut över pookanten, dvs inte ha en separat poolsarg. Min stora fråga är hur man gör runt trappan? är inte risken att man sågar i trappan eller sågar man detta bredvid och sen sätter dit plankorna? Vi har byggt en 4'8m med roman trappa på kortsidan. Hur har ni fäst däcket ut mot poolen? Tacksam för tips...Även saker som "tänk på detta" och "gör inte så för att......"

Sus

6
Markpooler. / Sätta liner vid risk för regn
« skrivet: maj 26, 2007, 09:16:10:10  »
Hej

Här kommer en kanske dum fråga men vi hade bokat med vännerna att vi ska sätta linern idag (äntligen) men nu är det risk för regnskurar!! Kan det påverka linersättningen negativt (förutom att vi blir blöta >rulla<) Min tanke är att det kanske  inte ska komma in vatten mellan stomme och liner? Vi har plåtstomme ,väggmatta och liner. Tacksam för snabba svar då det ska ske idag
 <dontkn>
Sus

7
Vatten och kemi / Automatisk poolstädare import?
« skrivet: maj 17, 2007, 17:20:15:15  »
Hej

Har varit ute och surfat lite och sett att de automatiska poolstädarna är grymt billiga i USA  (Ca 300$) sama här kostar 8500 tyvärr verkar det bökigt med leverans har mailat ett par bitker men har ej fått svar .Det är ju mycket lättare att handla inom EU.Min undra är då jag är urkass på tyska om någon hittat något likande på de tyska siterna eller ev i UK? Alternativt har några tyska länkar jag kan söka på ?

Sus

8
Markpooler. / Dränering Beställa rätt ??
« skrivet: april 16, 2007, 08:28:15:15  »
Hej
Någon som kan hjälpa mig ? Vi trodde inte att vi behövde lägga dränering eftersom grannen som byggde pool för 2 år sedan fick besked av pool företaget att det inte behövdes men nu när vi grävde i helgen upptäcker vi att det 'r vatten i hörnorna ca 2 decimeter (inte i hela gropen utan längs kanterna och i hörnorna står det. Vi har testat att pumpa upp men det kommer mer igen. Nu försökte jag hitta dänerings rör och sprang på följande på Rinkaby rörs hemsida och jag undrar om någon kan jälpa mig så jag betäller rätt jag hittar ingen kontakt information på deras sida mer än garanti nr och butiksadress. Jag tänkte beställa följande fungerar det tror ni????

Förhöjningsrör Ø 315 mm x 1m   Förhöjningsrör Ø 315 mm x 1m Best.nr 7030  375,00 kr/st. 
Samlingsbrunn Med botten och lock. Ø 315mm. Höjd 1100mm 3st uttag 110mm. Best.nr 7029  725,00 kr/st. 
Spridarrör UPO 2.5 m  Spridarrör med hål. Best.nr 3333   Egenskaper/Dimension   » Ø 90/80 mm» Längd 2,5 m. 137,00 kr/st. Totalt 26m
Flexböj Uponor   Flexböj. Best.nr 3341   Egenskaper/Dimension   » Ø 90 mm» Kan vinklas 0-90°.49,00 kr/st 4St
Skarvmuff Uponor   Skarvmuff. Best.nr 3343   Egenskaper/Dimension   » Ø 90 mm  34,00 kr/st. 10 st

Tacksam för hjälp.

9
Markpooler. / gjuta bottenplatta
« skrivet: mars 15, 2007, 08:59:15:15  »
Hej !

Kan någon ge mig lite tips angående gjuta bottenplatta?  Hur gör man? Jag var i kontakt med en byggfirma, de skulle ha 30.000 kr för att gjuta en 8*4 platta till mig. Tyckte det lät dyrt!!!???
Han snackade om Mackadam, armeringsjärn samt att betongen kostade 1200 kr/ex moms per kubik. behövs armeringsjärn? Kan man fixa detta själv?har inte tummen mitt i näven men det är trots allt ett nytt område för mig.
Det kanske finns någon i skåne som är intresserad av  att gräva samt gjuta till mer humana priser?

mvh

Henrik

10
Markpooler. / Sätta linern själv TIPS?
« skrivet: mars 12, 2007, 22:48:19:19  »
Hej

Japp då var man på gång att bli med pool men det är mycket frågor, vågar man sätta linern själv? Vad ska man tänka på? Jag kan tänka mig att få ner linern i ett rektangulaärt hål är väl inga problem men när man ska ha in en Roman  trappa på kortsidan samt få alla hållen till slangarna så finns det väl risk för missar? Tips mottages annars gärna på någon i malmö området som kan ge en hjälpande linerhand en kväll för en överkomlig peng. Poolen är köpt på nätet så någon "lokal" återförsäljare finns nog inte .

 :D
Susanne

Sidor: [1] 2
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag