CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Egil

Sidor: [1]
1
SpaForum / Filtreringscykel Balboa, vilket program?
« skrivet: augusti 02, 2014, 14:34:12:12  »
Vilken cykel kör ni andra på?
Jag har min på F2 alltså totalt 4h/dygn för att få ner energin på cirkulationspumpen som annars drar en del. Är det för lite att endast cirkulera vattnet 4h/dygn i 37 grader? Standard var F4 alltså 8h/dygn. Har läst att vissa kör 4h medans vissa kör 24/7. Mitt PH är lite högt annars har värdena legat skapligt bra.

2
SpaForum / Uppvärmning av spabad första gången?
« skrivet: juli 25, 2014, 18:13:01:01  »
Då står badet under uppvärmning!
När jag pratade i telefon med en av säljarna så påstod han att man måste värma upp vattnet till ca: 38-39 grader första gången för att mäta PH, Alk... Etc pga bakterier osv. Vi har drygt 30 grader i skuggan under helgen och är därför inte jättesugen att värma upp den till 39 grader utan tänkte ligga på ca 28-29 under dessa varma veckor. Någon som vet om detta stämmer?

3
SpaForum / Utespa Bali från Uteplatsen.se eller Plaza Spa från Trademax?
« skrivet: maj 04, 2014, 21:48:03:03  »
Hej!
Jag är som så många som söker sig hit, nybörjare.
Vi kommer att investera i ett utespa så fort vi hittar något vettigt.
Har scannat genom alla forum och nätsidor ang utespa, men det är inte lätt. Vi har en budget på Max 40000kr och jag är väl medveten om att man inte får ett Viskan Spa eller något från Folkpool för dessa pengar. Har väl därför hittat 2 alternativ i min prisklass som jag söker info angående från någon som förhoppningsvis äger något av dessa. De är som sagt "Bali" från uteplatsen.se och Plaza från Trademax.se båda kostar 40000kr. Jag har läst alla rekommendationer att man skall välja ett spa hos en säker återförsäljare osv osv, men det finns som sagt inte pengar till ett såpass dyrt.
Alternativet från Bauhaus, Rimini ser inte skönt ut att sitta i tycker jag. Har även försökt hitta något "större" märke på blocket men det är inte direkt en stor marknad där.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag