CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - egerskog

Sidor: [1]
1
Uppvärmning / SV: Fjärrvärme för uppvärmning
« skrivet: april 06, 2015, 00:15:15:15  »
Vill också tillägga till mitt tidigare inlägg att ventilen sitter på retursidan och att jag har en ventil för att reducera flödet då jag inte vill att den ska värma med fulleffekt av säkerhetsskäl då det inte är nödvändigt.
Om du tom begränsar primärsidan med en trimventil så verkar du ha effekt så det räcker. Men är din installation verkligen motströms kopplad?
Man tappar ganska mycket effekt med en fel koppling.  Som jag läser din bild kommer poolvattnet från vänster till höger. Och primärsidan går också från vänster till höger = inte motströms
Jag kan gissa fel.

2
Ovanmarkspooler / SV: Intex 366 med sandpump
« skrivet: september 21, 2014, 18:07:09:09  »
Säsongen är ju slut men det är ju verkligen noga att alla kopplingar är helt täta så inte pumpen drar tjuvluft i någon koppling.
Jag fick öppna en skarv och komplettera med ny gängtejp i skarven.
Riktig sprutt fick jag inte förens jag vred om spaken på sand filtret.

3
Ovanmarkspooler / SV: J & F, medföljande stege
« skrivet: juli 20, 2014, 01:14:10:10  »
Tackar för tipset. Den står mot botten med två separata punkter, inbillar mig då själva röret garanterat inte är solid att om någon går upp med lite tyngd att det kan gnaga på botten eller i alla fall ge märken.
Det bästa hade ju varit något liknande fast som bara hängde ner i poolen, men då måste det ju vara hyfsad konstruktion för att tåla en vuxen, har inte hittat något sådant, så frågan är om det finns.

Funkar det bra för dig med utbytta fästen, din glider inte på det sättet som min gör nu?

Ubbe

Har primastar stegen punkterna på botten är ledade en kula som står i en äggkopp  typ.  Funkar helt ok
Var lite kymigt att kapa till den. Fick kapa på längden både i botten och på handtagen. Vi har inget trädäck ännu så vi behöver inte täcka poolen säkerhetsmässigt utan använder bara bubbelplast för värmen. Men det är bara att lyfta den rakt upp om man vill.
Har en gammal dörrmatta från Ikea under ifall att  men det är tveksamt om det behövs.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag