CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Franke

Sidor: [1]
1
Köpes / Akut Glasmosaik i Skåne
« skrivet: maj 24, 2010, 00:01:44:44  »
Hej ! Jag undrar om det är ngn som vet vem som har 65 kvm blåaktig glasmosaik på lager, den utan nät och då med papper på ovansidan. Hornbach har för 129 kr kvm som är det bästa pris jag hittat men dom har 2-3 v lev tid, ville bara sätta igång i veckan om det är möjligt.  <help>

Kan väl passa på och se om det är ngn som har en bättre beg Jetstreem till ett bra pris ?..
Maila Frank eller svara på denna annons.. franke66@gmail.com


2
Markpooler. / SV: Hjälp mig med min ovisshet. Tack
« skrivet: november 11, 2009, 21:59:01:01  »
Hej !

Har läst lite på Forumet efter era tips som jag fått, Tack, det verkar som om att leca är bland det sämsta materialet näe det gäller att få det tätt utan liner. Lite snopet när man har ställt in sig på Mosaik, F n  Också men finns det ingen därute som har lyckats med sin leca / mosaik pool ?

Frank.. <help>

3
Markpooler. / Hjälp mig med min ovisshet. Tack
« skrivet: november 08, 2009, 20:37:26:26  »
Hej !Kan någon hjälpa mig med en lite klurig sak som jag inte reder ut, det är så att jag byggt upp en pool i Leca och efter en av Malmös största kakelbutiker så fick jag rådet att putsa insidorna med Putsbruk B, gjorde så detta, nämnde detta när jag skulle beställa mosaik i en annan av Malmös kakelbutiker och dom sa att det var helt fel att putsa med B bruk, det skulle vara A bruk sa dom. Är det någon som är säker på vad det ska vara för bruk, och vad kan jag göra om det nu är fel bruk jag har putsat med ?.

Ska förrästen ha saltvatten i poolen och vill gärna ha synpunkter på för och nackdelar med detta.

Tack på förhand. Franke......

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag