VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Carsten

Sidor: [1]
1
Byggtrådar / Bygger Doughboy Diana 7,30 * 3,60
« skrivet: april 06, 2015, 18:02:13:13  »
Igår var grävaren här, jag höll andan de fem timmar det tog honom att gräva ur hålet mellan huset och gäststugan. Jag lägger upp bilden så ni kan se hur det ser ut. Nu behöver jag hjälp med en del saker.

1: Ska vi bygga en brunn och montera dräneringspump? Vi bor på en rullstensås, men just här var det en del lera i backen. Vart än vi har grävt tidigare har marken bestått av sten, bumlingar och lite grusaktig jord.

2. Hur ska pumphuset se ut? Var ska vi placera det? Jag tänker bredvid nedfarten till garaget under uterummet. Plattan utanför garaget ligger ett par decimeter över hålets botten. Där finns en dagvattenbrunn som jag inte vet var den leder, den tar inte emot några större mängder vatten. Vi funderar på en mur mellan poolhålet och plattan, vad tycker ni erfarna poolare?

3. Denna pool kan återfyllas mot. Ska vi eller ska vi inte?

4. Mannen vill sätta isolering utanpå plåten. Vad tycker ni?

5. Vi ska ha ett pooltak Dallas Melani B klarglas och tänker köpa en värmepump i storleken 8,5 kW. Funkar det? Vilken värmepump rekommenderar ni? Den ska vara tyst och billig.

6. Vilken typ av stege/trappa rekommenderar ni?

Hoppas på stort intresse för mina frågor förstås... tack på förhand! /Kicki

Nu gör jag ett tillägg och lägger in nya bilder från idag 2015-04-11. Jag har inte räknat ut hur man gör ett nytt inlägg, kan någon upplysa mig?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag