CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Kajo

Sidor: [1]
1
Teknik / Cirkulationspump
« skrivet: september 02, 2004, 18:06:54:54  »
Hur använder ni er cirkulationspump? Har ni på den hela tiden eller bara vid vissa tidpunkter eller händelser (typ i samband med bad)?

En kompis till mig använder bara cirkulationen när han badar och har den avstängd övrig tid. En återförsäljare, Lagunpool i Stockholm, rekommenderade att man sätter på en timer och har den i drift tider när man inte är hemma och har den avstängd när man är hemma. Detta för att slippa motorljudet.

Jag har haft cirkulationen igång hela säsongen. Är det onödigt?

2
Markpooler. / Problem med kritning
« skrivet: juli 01, 2004, 11:41:15:15  »
Hej!

Först måste jag säga att jag är imponerad och mycket glad för att det finns denna typ av diskussionsforum. För ett par veckor sedan upptäckte jag www.varmepumpsforum.com som jag har haft mycket glädje av. Jag har nyligen blivit husägare från att ha bott i lägenhet och har mycket att lära.

Till huset hör en glasfiberpool i måtten 7x3 meter från tidigt 70-tal. Utrustningen har löpande bytts ut och nytt filter och pump installerades slutet 90-tal, fabrikat Pahlens.

Nu till mitt problem. Färgen i poolen kritar sig. Man blir blå om man nuddar golv och väggar. Jag har ringt runt till flera poolfirmor men ingen tycks ha något svar på vad man ska göra. Alcro har en poolfärg som ska användas på betong. De säger att den inte ska krita men kan man lita på det. Den förre ägaren av huset sa att han målat med en poolfärg från Finland som inte skulle krita, men det gör den. Hörde även att det skulle finnas en latexfärg som ett företag i Varberg tillverkar som skulle kunna fungera.
Finns det någon därute som har erfarenhet av poolfärg och tips på vad man ska göra för att komma från kritningen?  

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag