VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - StefanBernhardsson

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Gjutning av thermopool
« skrivet: juni 13, 2021, 10:48:59:59  »
Hej. 
Vi har precis påbörjat vårt poolprojekt i egen regi trots begränsade kunskaper och med inställningen "Hur svårt kan det vara" och "learning by doing" Vi har köpt ett paket från pool store och dragit igång. En platta var ju inte så svårt, det var ju bara att göra som det står i beskrivningen. Samma med cellplastblocken. Har man en gång byggt med lego så.........
Håller nu på och bygger stöd för väggarna inför gjutning. Börjar bli ganska haj på najning måste jag säga. Nu till min undran. Det står i beskrivningen att fylla formen stegvis innan man till slut fyller hela vägen upp. Hur mycket av linerlisten ska man fylla? Räcker det om endast öppningen inåt för linern blir synlig? Så hela överdelen på väggen blir helt slät.
Sökt efter bilder i forumet men dels verkar det oändligt många olika linerlister och för de flesta verkar det självklart  ???
/Stefan

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag