Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - poolsvetsar-johan

Sidor: [1] 2
1
Markpooler. / SV: Mellan puts och liner......?
« skrivet: januari 20, 2009, 21:53:02:02  »
Ps....sen kan man ju oxå undra/ifråga sätta sig varför många vill det ska vara mjukt att gå i en pool.....speciellt om man har en mosaikliner som man vill ska efterlikna verklig/riktig mosaik......för jag har då ALDRIG upplevt en äkta MJUK mosaik  :-\

......och när jag tänker tillbaka så har jag faktiskt ALDRIG tänkt på om botten är hård eller mjuk när jag badat i en pool/bassäng!!

...men men bara min tanke!!!

2
Markpooler. / SV: Mellan puts och liner......?
« skrivet: januari 20, 2009, 14:23:36:36  »
hejhej!!

Jag rekommenderar att man lägger ner lite mer jobb på en slät och fin botten/sidor/trappa och skippa filt överhuvudtaget....ev kanske filt i botten där man går!! Men att försökta dölja "skavanker/ojämnheter" med filt funkar inte då vattentrycket följer ju ändå ojämnheterna!! Sen är det ju skillnad på 0,75mm oarmerad "färdig-liner" och 1,5mm glasfiberarmerad "platssvetsad-liner"!!!

Sen att limma fast mattan kan vara lite vanskligt då man VERKLIGEN måste se till att man inte har någon "överskott-matta"....att den då ligger slätt och fint!! För om man limmar fast den och man har lite överskottsmatta så har den ingenstans att "trolla bort" överskottet....=dvs att det kommer bli en korv!!!Men har man 1,5mm så är det många gånger "kaka på kaka" att lägga filt bakom!!

Lägg hellre ner 2timmar för mycket än för lite på förarbetet......PRECIS som när man tapetserar... "-förarbetet gör/sätter slutresultatet!!"

Mvh Johan

3
Övriga frågor! / SV: Hyra häftig bil till bröllop!
« skrivet: juli 21, 2008, 17:02:54:54  »
Sååååååå lämpligt då.......att bröllopet ska ske i Åkersberga.......för killen som du fick numret till med den supercoola caben bor nämligen i Å-berga!!!Ni är kanske t.om grannar haha  ;)

LYCKA till

Mvh

Johan


4
Ovanmarkspooler / SV: Möglar inte gräsmattan?
« skrivet: juli 20, 2008, 22:37:51:51  »
hejhej!!

Jag har sett sk "balkongmattor" som legat under linern i 10-15år UTAN att ha möglat ivf....såg nyligen även en vanlig gammal inomhus heltäckningsmatta som legat typ 15år....där poolen även haft läckage i linern.....även den UTAN mögel!!

såååå.....

mvh

Johan

5
Övriga frågor! / SV: Hyra häftig bil till bröllop!
« skrivet: juli 19, 2008, 09:34:30:30  »
Hejhej!!

Pröva och ring Ted Folsom....han har en suuuuuuupercool (och snygg!!!)cab som är väldigt ovanlig....nu kommer jag såklart inte på vad den heter......börjar väl bli gammal  :-\

Men vet att han kör en del bröllop,studenter mm med den!!

Teds nummer= 0703966800

Ps...han har även en lång svart limosin

Mvh

Johan

OBS OBS......BAMSE GRATTIS till bröllopet!!!!

6
Markpooler. / SV: Hur mkt pallar en liner? Hund i pool....
« skrivet: maj 23, 2008, 21:22:08:08  »
Hejhej!!

Jag har utav egen erfarenhet/vetskap att det finns ett antal....minst 4st ivf....djursjukhus/hundpensionat som har "hundpooler" med 1,5mm armerad liner som dom tränar hundarna i efter skador m.m och absolut inga problem!!

Lycka till och njut av poolen

7
Markpooler. / SV: Bygga ny pool med murblock
« skrivet: april 05, 2008, 18:31:01:01  »
hejhej!!

På "happydigger"s sida så får du mycket bra beskrivning/framfart (med foton!!) på deras egenbyggda pool!!Hans foton ger många bra tips och svar på hur man bygger en snygg pool med lecablock och gjuten platta!!

LYCKA TILL

Mvh

Johan

8
Inomhuspooler / SV: renovera pool inomhus
« skrivet: september 02, 2007, 11:00:11:11  »
Hej

Om du får väck lite här & där så måste du ha "tunn" liner.....för med 1,5mm armerad liner så kommer inte några veck fram när väl duken ligger på plats & vattentrycket gjort sitt....såvida det inte blir jordbävning!!  :D

Mvh
Johan

9
Byggtrådar / SV: Eget poolbygge i Leca - uppdatering
« skrivet: september 01, 2007, 11:55:43:43  »
Hejhej!!

KANONSNYGGT med pooltaket och nu börjar man se slutmålet med Erat poolbygge....nu e det bara resten kvar haha   O0
Som Ni kanske märkt/hört så har jag hämtat brandslangarna och det var ju synd att Ni inte var hemma när jag var där....MEN jag tänkte komma och hälsa på Er snart igen och se bygget igen....och Ing-mari lagade ju sååååå gott kaffe  <love> (och supergo mat oxå by the way....hmm nu blev jag ju lite hungrig haha)

Mvh

Johan

Ps.....nå???...har du fått tagit din första "paraply-drink" i pooltrappan än då?? haha  :D

10
Inomhuspooler / SV: renovera pool inomhus
« skrivet: september 01, 2007, 11:18:11:11  »
Hej!!

Nej...det ingår i liner-svetsjobbet att fixa tätt för lampor,inlopp,utlopp,bredavlopp mm....men sen får man kolla OM dessa olika detaljer är sk "liner-anpassade"...eller om man får tillverka "kransar" för dessa ändamål...olika från pool till pool!! Med ett liner-svetsjobb så ingår det i priset per m2 att få den sk "fix-färdig" för att slänga i vattenslangen och börja fylla på vatten!  O0

Mvh

Johan

Sidor: [1] 2
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag