Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - sudden

Sidor: [1]
1
Uppvärmning / Solfolie
« skrivet: maj 06, 2008, 11:40:44:44  »
Vilken sida ska vara uppåt på solfolie 500 micro guld

2
Utemiljöer, altaner, trall och stenläggning. / " Badstege "
« skrivet: mars 07, 2008, 09:06:00:00  »
Tips till er som ska köpa en stege till pool eller spa. Kolla på Biltema, där köpte jag våran badstege. Är i plast , rostar  ej ...... kolla länk  http://www.biltema.se/ klicka sen i vänster kanten på båt, klicka sen på övrigt. Där finns 2 modeller , jag köpt den för 199 spänn skit bra pris rostar aldrig.

Mvh Sudden O0

3
Uppvärmning / "Termostat"
« skrivet: mars 07, 2008, 08:14:22:22  »
Jag har en pahlen 3kW värmare till vårat spa, om man ställer in den på 30gr. Hur ofta kommer den gå då? Timer för spa är inställt mellan 09 - 21.00 , spa är på 3 kubik nergrävd. Om jag då har solfolie också, borde man ju få en grund temp efter en viss tid. Och då borde väl värmaren inte gå så ofta? Som jag förstått 3kW på 12 tim om dan blir ju 36kW om dagen. Men om man då fått upp en grund temp borde den väl inte gå lika ofta ( halva tiden kanske ). Borde ju alltså gå snabbare att värma upp varje dag om man fått upp någon slags grund temp?

MVH Sudden <hmm>

4
Uppvärmning / SV: El värmare
« skrivet: mars 07, 2008, 08:03:13:13  »
Hej Housedad!

Vad har du för bubbelplast? finns ju typ 400 micro 500 micro. Vad skiljer dom åt, och är det så att dom håller värmen så bra? Är det så att 400 etc.. är tjockare? Skiljer duktigt i pris mellan dem.

Mvh sudden ( Trevlig Helg ) O0

5
Uppvärmning / SV: El värmare
« skrivet: mars 05, 2008, 18:28:38:38  »
Spa som jag har är nergrävt , och det är en glasfiber "balja" med tjock frigolit runt om som jag spännt fast med 2 grova spännband. Har nu kopplat på elvärmare , tänkte sen skaffa bubbelplast som värme skydd. Har pumpar o filter under soldäcket, är isolerat med vanliga sopsäckar som jag lagt isolering i. Funkar bra,då har man skydd mot både regn o kyla än så länge. Har funderat på ngt slags skydd över pool, men det borde ju räcka med bubbelplast just för värmens skull, spa är ju så litet 3 kubik. Mitt skydd jag haft nu över vinter är frigolit uppe på vattnet, sen har jag lagt plexiglas skivor med kanaler i, och sist plyfa skiva med pressening högst upp. Men ska försöka fixa ngt slags skydd över den om man åker bort på sommaren. Vi har staket som är 90 cm runt om , men det finns en glugg man kanske skulle fixa bara en grind där? Bubbel plasten ligger den kvar bra på vattnet om det blåser? Nu är ju spa helt nersänkt i altan, plus att staketet runt lär väl skydd bubbelplasten mot blåst. Vet ej vilken plast som skyddar bäst , finns ju olika färger o micr 200 micr 400 vad är det?

 :o Sudden

6
Uppvärmning / El värmare
« skrivet: januari 29, 2008, 12:00:44:44  »
Hejsan

Har nyss köpt en 3kW Pahlen spa elvärmare, har lite frågor ang den. Vart sätter jag den ? kan man sätta den precis ovanför pumpen? Poolen spa är på ca 3ooo Liter , hur snabbt kan jag värma upp den till ca 30 grader om det är ca 18 grader ute ? ( det är utomhus spa under mark ).

 <help> Sudden

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag