CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Niillis

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Pool på framsidan
« skrivet: februari 18, 2016, 22:17:27:27  »
Kan det bli snyggt? De flesta har ju poolen på baksidan av huset men där är den nu och ja det är skugga hela dagarna så vi vill ju flytta poolen men kan det dra ner värdet på något sätt och finns det någon som gjort det? Att sätta den på framsidan? Måste vi ha marklov tror ni det eller fråga grannen? Blir rätt tajt på framsidan men skyddat de har vi redan 1,8 m staket och låst grind så det problemet är redan fixat..

2
Markpooler. / Flytta glasfiberpool
« skrivet: november 11, 2015, 13:15:21:21  »
Goddag är ny här och har en fråga angående vår glasfiberpool
När vi flyttade In så fanns redan poolen där på baksidan av huset vi bor i radhus. Har staket och låst grind ca 2meter högt där bak.
Problemet är att solen når aldrig poolen. Har vi tur får vi sol på halva poolen runt 17-18 på kvällen vilket jag tycker är väldigt tråkigt. Varmt har vi ju i poolen då vi använder en värmepump men saknar alltså solen. Då tänkte jag hur bra hade de inte varit om man flyttat poolen till framsidan istället där solen är där hela dagen.
Problemet är att jag vet inte hur jag ska börja kan man göra detta? Finns staket på 180cm på framsidan med och låst grind utanför finns tyvärr en gångväg som tillhör samfälligheten dock. Kommer detta bli bra och kan de bli dyrt? Kan man återanvända de mesta runt poolen där bak? Och kan man ta det man gräver upp där framme och täcka hålet där bak?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag