Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - jthy

Sidor: [1]
1
Övriga frågor! / Prylar och tillbehör - flipp eller flopp?
« skrivet: juni 11, 2008, 09:41:30:30  »
Det  finns ju mängder av prylar och tillbehör att köpa när man väl fått poolen på plats. Vissa bra och andra mindre bra.

I den här tråden kan vi tipsa varandra om bra grejor och varna för mindre bra. Baserat på våra egna erfarenheter.

Jag kan inleda med en recension av...

Personal swim Trainer

Med en stark känsla av att just ha blivit blåst på 275 kronor körde jag hem från Folkpool med en Personal Swim Trainer, d v s ett gummiband med kardborrebälte i ena änden och ett snöre med karbinhake i den andra. Enligt produktinformationen ska man med dess hjälp förvandla sin 8-meterspool till en "Olympic Training Pool". Jag var lätt skeptisk eftersom det verkade lite för enkelt. Ett gummiband för 275 kr istället för en jetstream för det 100-dubbla. Kunde det verkligen fungera?

Svaret är: JA. Det fungerar alldeles förträffligt. Man kan simma sig helt slut. Motståndet anpassar sig automatiskt tack vare gummibandet. Tar man i så hamnar man en meter längre fram och när man blir trött så åker man bakåt en liten bit. Och jag känner mig mycket nöjd över att ha "sparat" 20 tkr på en riktig jetstream och dessutom sluppit ännu en grej som kan gå sönder och ska vårdas.

Betyg: Jätteflipp! Både funktion och prisvärdhet får 5 av 5 klorpuckar..

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag