CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - PoolPeggy

Sidor: [1]
1
Vatten och kemi / Problem att starta pool med sjövatten
« skrivet: juli 14, 2022, 15:19:51:51  »
Jag har (ärvt) en pool som behöver fyllas med sjövatten. Vi har fyllt poolen med nytt vatten och använder Baquasil. Vattnet är inte helt oväntat grumligt så då har jag använd Saniklar Clear Water. Det blir väldigt mycket skit på botten. Problemet är att jag inte kan köra allt till waste för då måste jag ju fylla på med mer sjövatten och så har jag en ond cirkel. Eller? Jag har även använt Saniklar Sun flock Magic Rolls.

Jag har dammsugit genom sandfiltret och stängt av under utloppet för att få bättre sug. Det som händer när jag dammsuger är att ganska snart blir vattnet i inloppet grumligt, det står som plymer av vitt in i poolen, vattnet bir grumligt och det bildas ett fint skum på ytan i poolen. Vad är det som händer?

Så jag kan inte köra till waste och inte genom sandfiltret. Några tips om hur jag går vidare?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag