CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - pawe06

Sidor: 1 [2] 3
11
Markpooler. / SV: Någon som har mörk liner?
« skrivet: maj 03, 2016, 18:18:42:42  »
Vi har någon vecka på oss innan vi måste bestämma så om du har möjlighet att ta några kvällsbilder vore det jättesnällt!

12
Markpooler. / SV: Någon som har mörk liner?
« skrivet: maj 02, 2016, 15:05:04:04  »
Tack för den fina bilden och visst har ni en jättefin pool! Vi har ett snarlikt läge fast med lite mer inslag av berg. Ni har möjligtvis inga bilder när det är lite mörkare och poolbelysningen är på?

13
Markpooler. / SV: Någon som har mörk liner?
« skrivet: april 30, 2016, 12:00:44:44  »
Det är inte helt lätt att hitta pooler med mörk liner visar det sig. Vi frågade Folkpool efter referenser men de hade inga på rak arm. Familjen är delad i frågeställningen och alla i denna tråd framförda argument finns anhängare till:-) Just nu viss övervikt åt det trygga valet (någon variant av blå). Men det är några veckor kvar innan det skall spikas!

14
Vatten och kemi / SV: Quantum Photocatalytic oxidiser
« skrivet: april 27, 2016, 21:44:53:53  »
:-) Nej, i detta fall var han lika prylnördig själv. Han hade precis installerat en hemma hos sig.

15
Markpooler. / SV: Någon som har mörk liner?
« skrivet: april 27, 2016, 21:43:26:26  »
Kul med ett ämne som engagerar! Håller helt med om att mörk liner på Mallis går bort, men på vår tomt där berg dominerar kan man se det annorlunda. Sedan är ju upplevelsen dagtid och kvällstid (med poolbelysning) två skilda saker. Tack för bilder och länkar! Den svarta linern från Renolit gav ju en ganska trevlig mörkblå ton.

16
Markpooler. / SV: Någon som har mörk liner?
« skrivet: april 27, 2016, 13:56:25:25  »
Tanken på säkerhet har slagit oss och vi kommer i så fall komplettera med ytterligare en lampa i poolen. Vi har ännu inte bestämt hur vi gör. Det vore dock bra att få ta del av några bilder på pooler med mörk liner för att se ifall det blir så snyggt som frun tror:-)

 

17
Markpooler. / Någon som har mörk liner?
« skrivet: april 26, 2016, 21:43:01:01  »
Hej på er,

Vi är mitt i poolbygget och det börjar bli dags att bestämma vilket färg på liner vi skall ha. Frun är inne på en mörk liner då vi har en trädgårdstomt med inslag av berg och en mörk liner kommer passa bra i denna miljö. Se ut lite som en skogstjärn ungefär. Det verkar dock vara svårt att hitta bilder på pooler med mörk liner. Är det någon därute som valt mörk liner som har några bilder att dela av? Folkpool har en närmast svart som vi diskuterar.

18
Uppvärmning / SV: Erfarenhet av HeatForce Inverter Plus 95
« skrivet: april 26, 2016, 17:26:29:29  »
Kul att du haft bra erfarenheter. Det känns ju alltid bra:-) Var den relativt tyst? Jag inser att det är många faktorer som avgör hur snabbt poolen blir varm. Vi överdimensionerade pumpen lite så det skall gå så snabbt som möjligt givet förutsättningarna. Vi kommer bygga en 6*4m Durapool från Folkpool och ha lamellskydd.

19
Uppvärmning / Erfarenhet av HeatForce Inverter Plus 95
« skrivet: april 26, 2016, 09:35:02:02  »
Hej på er,

Har precis beställt en pool från Folkpool och fick HeatForce Inverter Plus 95 rekommenderat av säljaren. Vår prio är så lågt ljud samt möjligheten att värma upp så snabbt. Är det någon därute som kört denna pump och vill dela med sig av sina erfarenheter?

https://www.folkpool.se/pool-produkter/varme-till-din-pool/poolvarmepump/poolvarmepump-heatforce-inverter-plus-85kw

20
Vatten och kemi / SV: Quantum Photocatalytic oxidiser
« skrivet: april 25, 2016, 09:01:48:48  »
Hej igen,

Efter lite dialog med Folkpool så visar det sig att tekniken är beprövad och har använts industriellt under en längre tid (tex. vid sanering av oljeutsläpp, vattenreningsverk och liknande). Det som gjorts är att man lyckats göra tekniken mer kostnadseffektiv och mindre så den nu kan användas för pooler. Metoden skall ses som ett komplement till saneringskemi men skall vara betydligt bättre än UV i detta avseende (dvs. än mindre klor skall behövas).

Då detta är vår första pool så kommer vi ju ha svårt att jämföra men jag försöker återrapportera när vi har poolen och systemet är på plats. Det kanske bör tilläggas att jag är lite av en prylnörd så jag går igång på sånt här:-)!

Sidor: 1 [2] 3
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag