VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - jerhed

Sidor: [1]
1
Teknik / Placering av temperaturgivare
« skrivet: augusti 02, 2021, 11:31:21:21  »
Hej forumet! Jag undrar lite om placering av temperaturgivare. Läste fel i manualen och placerade temperaturgivaren till Hayward’s Controllstation på den raka del som föregår pumpen och inte efter filtret som är korrekt placering enligt manualen till doseraren.
Jag använder limmade kopplingar pvcrör och pvcslang så det vore skönt att få bekräftat att det inte har betydelse, innan jag ger mig på att kapa och limma om för annan placering.

Någon som kan bidra med ett kvalificerat svar på detta?

2
Markpooler. / Betongpool med mosaikbeklädnad
« skrivet: juli 22, 2018, 21:11:58:58  »
Då var det dags! Nu har markschakten påbörjats för vår pool. Förhoppningsvis är vi klara med poolen till nästa sommar och kanske kan den bli lika varm och solig som sommaren 2018.

Mått
Poolen kommer vara ca 4x10,25x1,5 m
Stommens material: massiv betong så klart😀
Beklädnad: Mosaik
Var: Västerås

Mer fakta kommer när projektet växer fram.

Nu är detta inte första betongpoolen jag har projekterat, det har blivit ett antal under mina år som konstruktör, samtliga åt proffspoolbyggare/entreprenörer. Men detta är faktiskt den första betongpoolen som jag bygger utomhus åt mig själv, vilket ändå känns spännande. Så nu hoppas jag verkligen att jag lyckas med detta ”lilla” privata projekt😂

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan