Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - pawe06

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Någon med vattenfall?
« skrivet: juni 15, 2016, 17:14:26:26  »
Hej på er,

Vi har beställt ett Wonderfall från Folkpool men nu när det skall monteras verkar det som om våra betongväggar på poolen är så pass tjocka att det inte går att montera enligt anvisningarna. Är det någon därute som har ett Wonderfall monterat? Det vore väldigt tacksamt med input om vilka mått ni använde och hur utfallet blev. Tillverkarens namn är "Flexinox Mini Bali"

Tacksam för svar!

2
Vatten och kemi / Kemi när man fyller poolen?
« skrivet: juni 07, 2016, 22:38:30:30  »
Hej på er,

Då kom äntligen dagen då vi kunde börja fylla poolen. Linern är satt men än återstår det att koppla in pump och reningsanordning. Detta kommer sannolikt dröja någon vecka eller två då el och lite annat behöver fixas innan. Då till frågan; skall/bör man peta i lite klor (eller annan kemi) under tiden? Jag gissar att poolen kommer vara fylld till hälften om någon dag.


3
Markpooler. / Någon som har mörk liner?
« skrivet: april 26, 2016, 21:43:01:01  »
Hej på er,

Vi är mitt i poolbygget och det börjar bli dags att bestämma vilket färg på liner vi skall ha. Frun är inne på en mörk liner då vi har en trädgårdstomt med inslag av berg och en mörk liner kommer passa bra i denna miljö. Se ut lite som en skogstjärn ungefär. Det verkar dock vara svårt att hitta bilder på pooler med mörk liner. Är det någon därute som valt mörk liner som har några bilder att dela av? Folkpool har en närmast svart som vi diskuterar.

4
Uppvärmning / Erfarenhet av HeatForce Inverter Plus 95
« skrivet: april 26, 2016, 09:35:02:02  »
Hej på er,

Har precis beställt en pool från Folkpool och fick HeatForce Inverter Plus 95 rekommenderat av säljaren. Vår prio är så lågt ljud samt möjligheten att värma upp så snabbt. Är det någon därute som kört denna pump och vill dela med sig av sina erfarenheter?

https://www.folkpool.se/pool-produkter/varme-till-din-pool/poolvarmepump/poolvarmepump-heatforce-inverter-plus-85kw

5
Vatten och kemi / Quantum Photocatalytic oxidiser
« skrivet: april 22, 2016, 23:29:02:02  »
Hej på er,

Vi har precis beställt en 6*4 meters Durapool från Folkpool och valde en (som den beskrevs) en helt fantastisk och ny variant av rening:

http://www.elecro.co.uk/quantum-photocatalytic-nano-crystal-pool-water-treatment

Är det någon som har erfarenhet av denna eller någon annan produkt som nyttjar samma teknik? Vi avser kombinera denna med klorpuckar.






Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag