VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - pawe06

Sidor: [1] 2 3
1
Markpooler. / SV: Någon som har vattenfall?
« skrivet: juni 12, 2018, 12:11:06:06  »
Vi köpte ett vattenfall när vi byggde poolen men när det skulle monteras märkte vi/byggarna att den pooltyp vi valt (termoblock) gjorde att poolväggarna blev så tjocka så att det inte gick att montera på ett bra sätt. Detta gick inte att läsa sig till innan utan det var först då vi såg monteringsanvisningen som vi insåg detta. SÅ det blev retur till butiken (som sålt hela poolen till oss så det var inga problem med returneringen:-)) Värt att kolla upp innan man bestämmer sig!


2
Teknik / SV: Tappar tryck under bottensugning....
« skrivet: juni 29, 2017, 12:16:46:46  »
Ett annat tips är att skaffa en poolrobot så slipper man hålla på med bottendammsugare. Kanske inte löser ditt kortsiktiga problem (om du nu har jättemycket skit på botten) men mycket bra senare.

3
Ovanmarkspooler / SV: Konstigt "spolljud" i systemet?
« skrivet: juni 29, 2017, 09:13:33:33  »
Ibland får jag även köra en kort backspolning (efter att ha fyllt på) för att få ut luften ur systemet.

4
Vatten och kemi / SV: Fettrand i skimmern
« skrivet: maj 30, 2017, 14:28:16:16  »
Det ser exakt ut som det jag brukar få ut efter kört en pipecleaner i vårt spa. Brukar torka bort det med en sådan där "Magicsponge" som de säljer på Folkpool.

5
Pooltäckningar / SV: Air cover / air cover dry
« skrivet: augusti 31, 2016, 17:20:48:48  »
Vi installerade precis ett lamellskydd från Folkpool och det fungerar utmärkt. Vi valde inte varianten med skyddet monterat i poolen då det skulle ta ca. 50 cm av i anspråk utan har det på rulle. Hela anläggningen är soldriven så ingen el behövde dras. Vi har kört hela sommaren och isoleringsverkan är god. I och med att det är så enkelt att öppna och stänga så ser vi till att skyddet ligger på då poolen inte används. Det tar ca. en minut att öppna/stänga. Jag har svårt att tänka mig att det blir mer skit i poolen med ett lamellskydd än ett mer ordinärt poolskydd. Vi har inte upplevt det som något problem alls.  Vi tycker dessutom att det är mycket snyggare än andra poolskydd. Pooltak är naturligtvis en helt annan historia!

6
Markpooler. / Någon med vattenfall?
« skrivet: juni 15, 2016, 17:14:26:26  »
Hej på er,

Vi har beställt ett Wonderfall från Folkpool men nu när det skall monteras verkar det som om våra betongväggar på poolen är så pass tjocka att det inte går att montera enligt anvisningarna. Är det någon därute som har ett Wonderfall monterat? Det vore väldigt tacksamt med input om vilka mått ni använde och hur utfallet blev. Tillverkarens namn är "Flexinox Mini Bali"

Tacksam för svar!

7
Vatten och kemi / Kemi när man fyller poolen?
« skrivet: juni 07, 2016, 22:38:30:30  »
Hej på er,

Då kom äntligen dagen då vi kunde börja fylla poolen. Linern är satt men än återstår det att koppla in pump och reningsanordning. Detta kommer sannolikt dröja någon vecka eller två då el och lite annat behöver fixas innan. Då till frågan; skall/bör man peta i lite klor (eller annan kemi) under tiden? Jag gissar att poolen kommer vara fylld till hälften om någon dag.


8
Markpooler. / SV: Någon som har mörk liner?
« skrivet: juni 01, 2016, 13:46:00:00  »
Då var valet gjort; det blev en platssvetsad Persia Blue. Funktion fick helt klart gå före stil och de yngsta barnens åsikter om "mörkt vatten" fällde avgörandet. Tack för all hjälp!

9
Markpooler. / SV: Vilken poolleverantör rekommenderar ni
« skrivet: maj 26, 2016, 09:44:07:07  »
För oss var valet av entreprenör minst lika viktigt som valet av poolleverantör. Vi ville ha totalentreprenad till fast pris (som även inkluderade altanbygge och lite annat). När det gällde poolleverantör tog vi hembesök från de stora leverantörerna (Poolkungen och Folkpool där vi bor) tillsammans med den entreprenör som de rekommenderade (dvs. båda på plats samtidigt). Totalpris är naturligtvis viktigt men att det blir riktigt bra gjort är i våra ögon ännu viktigare. En pump kan man ju byta men det är ju svårare att fixa dåligt underarbete.

Lycka till! Det är kul med poolprojekt!

10
Markpooler. / SV: Någon som har mörk liner?
« skrivet: maj 05, 2016, 12:46:51:51  »
Läckert! Det ger ju en helt annan effekt än en blåaktig liner. Skulle passa jättebra hos oss. Just nu är vi en fas där de yngre i familjen tycker det är lite läskigt med "mörkt vatten" så vi kanske får låta stil stå tillbaka för funktion. Det är ju trots allt för de yngre vi skaffar pool:-) Men diskussionen fortgår!

Sidor: [1] 2 3
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan