CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - evets32

Sidor: [1]
1
Uppvärmning / uppvärmning
« skrivet: juni 20, 2012, 11:50:04:04  »
Hej!

Jag har fafco solpaneler tillsammans med automatisk styrning av dessa. Jag handlade allt på en gång när jag byggde poolen för 4 år sen. Jag handlade av www.rubinpool.se. Jag rekommenderar dig at köpa till automatiksatsen för att bästa möjliga effektivitet. Fafco är kanske inte det billigaste alternativen men jag har iaf varit nöjd med denna lösningen. En bra dag ökar jag temperaturen med 3-4 grader. Min pool är 7,5*3,5 150 djup.

2
Markpooler. / FLYTTAD: Effectapannan, fafco solpaneler med utomatik
« skrivet: maj 20, 2008, 09:38:28:28  »

3
Uppvärmning / Effectapannan, fafco solpaneler med utomatik
« skrivet: maj 20, 2008, 09:29:10:10  »
Hej!

Jag har precis kopplat in min solvärme anläggning men får den inte att fungera som den ska. Klämventilen som ska styra flödet vill inte stänga när den får signal från magnetventilen. Allt är kopplat enligt instruktion men ändå fungerar det inte. Har demonterat ventilen för att se hu den arbetar men blir inte klokare av det. Nån som har en liknande anläggning som jag kan få lite tips av? Automatiksatsen heter Termomat TM 5.....

4
Markpooler. / Poolsarg
« skrivet: februari 08, 2008, 20:01:47:47  »
Vad tror ni om att använda markisolering (överbliven sen poolbygget) för att bygga en sarg runt poolen. Mitt problem är att jag har en oval pool som tyvärr inte är exakt likadan runt om. Försökte förra sommaren att kapa till en sarg i 2"6 med sticksågen men gav upp ganska snart. Svårt att få det snyggt!
Nu tänkte jag alltså ta överblivna skivor av markisolering. Lägga ut dom run poolen och rita av dom undrifrån. Mäta ut bredden jag vill ja och sel såga ut formen.Eftersom isoleringen är lätt att forma så kan jag ge den den profil jag vill ha. Slutligen tänkte jag sätta mosaik ovanpå det hela.
Nån som har nåt bra tips?

Så här såg det ut i slutet på förra sommaren.....

5
Uppvärmning / Konvertera värmepump....
« skrivet: januari 02, 2008, 18:17:41:41  »
Jag har av en händelse fått en värmepump över (av märket Nordic air - Har bytt den pga nedisning och div problem). Jag har en fråga till alla er som kan det här med värmepumpar, Har jag nån möjlighet att på ett enkelt sätt bygga om denna så att jag kan använda den till att värma upp poolen? Antar att den ska klara av att jobba på sommaren för nu runt 0 grader så fungerar den inte alls.....
Vad behöver jag göra? vvx? mer?


6
Markpooler. / Poolsarg.....
« skrivet: augusti 29, 2007, 00:16:11:11  »
Hmmm.... Nu har jag räknat fram och tillbaka men jag kommer inte riktigt rätt. Hur gska man göra?
Jag har en pool som har måtten 3,5*7 och jag vill göra en sarg runt med tryckat virke med dim 2"*6. Har nån nåt program eller kan nån hjälpa mig med hur jag ska göra. (har inga referenspunkter eftersom poolen ligger "offsite")

7
Byggtrådar / Nu är mitt bygge igång!
« skrivet: juni 15, 2007, 10:15:03:03  »
Nu har jag äntligen börjat med mitt bygge! Skulle vara mycket tacksam om någon talade om för mig hur jag lägger upp bilder så att jag kan visa hur det går för mig. Är också mycket tacksam för råd och tips och råd under byggtiden. Bygget blir en oval pool från rubinpool (7*3,5*1,5) med tralldäck runt om. Totalt sett 140 kvadrat. Uppvärmningen kommer till att börja med ske med solpaneler men senare kompletteras detta eventuellt med en vp. Vill också passa på att göra lite reklam för Rubinpool (eller rättare sagt Micke) för den fantastiska servicen och suporten. 

8
Utemiljöer, altaner, trall och stenläggning. / Höjd över marken???
« skrivet: maj 17, 2007, 20:10:24:24  »
Tjenare!

Nu är jag väldigt nära att påbörja mitt bygge! Men..... Idag fick jag höra av en bekant att man skulle ha däcket ca 40 cm över marken för att det inte skulle ruttna eller mögla pga fukt. Kan detta stämma? Har ju sett en hel massa däck som defenitivt inte ligger så högt över marken. Detta skulle ställa till lite problem för mig, iofs så skulle man kunna lösa det genom att gräva ur men med en altan på 140 kvadrat blir det ett antal kubik att gräva ur Nån som vet nåt om detta?

/Stefan

9
Markpooler. / Poolbyggar tankar
« skrivet: mars 21, 2007, 18:31:23:23  »
Hej Allihop!
Jag är väldigt glad över att jag av en händelse snubblade in på denna sidan, Verkar finnas mycket "know how" här. Jag är snart igång med att bygga en pool men jag har som alla andra en hel del funderingar innan det är dags för själa byggstarten. Jag hade tänkt mig en budget på runt 100´ men ingentin är riktigt 100%. Jag har efter en hel massa runsurfande kommit fram till att det finns en hel massa olika priser och kvaliteter. Om man tex tar svenskapoolfabriken och deras byggset så är man uppe i 100´direkt. Har hittat en del budgetalternativ som tex J & F. Nån här som har erfarenheter av de billigare alternativen? Jag vet ju att man för det mesta får det man betalar för men att en pool skall vara mer än 10 gånger dyrare än en annan tycker jag verkar konstigt, Är den dyrare verkligen så mycket bättre? Har tänkt att ha poolen nergrägd och trädäck runt om den. 

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag