Polarpumpen Supertyst poolvärmepump! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Torben 71

Sidor: [1]
1
Inomhuspooler / SV: Renoveringen glasfiber pool inomhus
« skrivet: februari 25, 2021, 20:39:33:33  »
Poolen är 6x3  och ska vara täckt när den ej används. Allting håller tätt så jag tar o släpper tanken att byta ut skimmer o botten avlopp. Får lägga lite tid på att rengöra skimmern.
Gällande värmen så finns det 4 st stora element i pool rummet.  Värmer  på bra under sen höst vinter o tidig vår sämre under sommaren är kopplat till resten av huset.   Värmepump med Spetsvärme behövs och jag får fundera på hur jag löser det med solpanelen o kamrörsbatteriet. 
Hittar jag inga reservdelar till ett ok pris för sandfiltret blir det ev att investera i ett nytt.

2
Inomhuspooler / Renoveringen glasfiber pool inomhus
« skrivet: februari 23, 2021, 12:26:13:13  »
Har en pool från 70 talet. Behöver byta ut skimmer, och ev bottenavloppet, tror bottenavloppet blir för omständigt ligger under poolen svårt att komma åt med att gräva samt in o ut loppet på sandfiltret. Sandfiltret är ett Triton filter är en spricka i plasten.
- Någon som vet om det finns delar att få tag på i Sverige. För sandfiltret hittar jag bara reservdelar från USA.

Tidigare ägare har tagit bort lampan och ersatte den med ett kammrörsbatteri  kopplat till en solpanel. Funkar på sommaren blir 25 grader.
-Vad finns det för uppvärmning alternativ under hösten o vintern. Har luftvatten Vp en äldre Bosch. Har funderat på att installera en värmepump från Gullberg o Jonsson.


 

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Bästa pris på poolsvampen.
Pooler, spa bad!
Pooler, spa bad och mycket mer!
Supertyst poolvärmepump! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd