Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - APR

Sidor: [1]
1
Äntligen åker vatten i poolen efter konstant slit sen i oktober 2020. Nu har jag fått i vatten upp till underkant lampnischer och det är därför dags att göra de första hålen i linern. Jag har fått ut botten helt slät och fördelat hålkärlet på alla fyra sidor. Hörnen hänger rätt (sett till svetsen i botten) och gaveltrappans sista trappsteg har haft vikter på sig vid påfyllningen för att den sidan inte skall halka ner mot botten.

Men, kika på bif. bilder. Är detta något som vattentrycket tar hand om eller bör jag aktivt försöka töja ut detta under kommande fyllning. Eller är det så att jag redan borde gjort detta och därför måste tömma och börja om?
Jag kan ana att mosaikmönstret på väggen den sista metern innan gaveltrappan är något "böjt".

Jag har fyllt med ca 15-20gr vatten och linern känns mjuk men inte så att det skulle gå att helt pressa ut hörnen utan att mer "material" tillförs.

Lite nojig blir man ju när det är dags att ta hål i linern, sen går det ju inte att ångra sig precis. Ni som redan gjort resan, något minne av hur det såg ut för er?

 

2
Teknik / Teknikrumsrördragning, placering av unioner
« skrivet: juni 05, 2021, 21:28:57:57  »
Hej. Har torrpassat cirkulationsflödet i teknikrummet nu med hårda rör och delar. Det slår mig att det kommer bli omöjligt att limma ihop detta utan att använda sig av unioner. Jag hade som tur var 3st hemma och tänker mig placera dem enl. röda streck i bild nedan. Är det för optimistiskt att tro att jag klarar mig på 3? Det är första gången jag limmar PVC.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag