CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Rude Boy

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Trappa - Insteget
« skrivet: december 15, 2012, 20:09:12:12  »
Jag har beställt en 4x8 thermopool från poolstore men har lite problem när det gäller valet av trappa.

Om jag väljer en 300cm roman classic med 5 steg så blir det enligt poolstore ett 30cm steg från poolbotten till första steget.

Väljer jag en 300cm roman classic med 3 steg så är den lägre vilket betyder att från poolbotten till första steget blir ca 70cm enligt poolstore.

Jag har en handikappad son som jag måste bära i och ur poolen och därför så har jag problem i valet. En 3 stegs ger bra djup i varje steg som man kan sitta i men samtidigt så oroar  jag mig för det stora första steget.

Någon som har erfarenhet av någon av dessa och kan guida mig lite på vägen? Finns det någon annan som har en "högre" 3 stegs eller eventuellt en 4 stegs??

2
Markpooler. / Grävning, tips!
« skrivet: november 13, 2012, 18:04:19:19  »
Håller på att bygga hus på en tomt jag har köpt. Husplanerna har kommit längre än poolplanerna men jag tänkte ändå vara lite effektiv att låta tomtgrävaren göra hålet för poolen redan nu. Alltid kan man behöva fyllnadsmassor på andra delar av tomten.

Min tanke var att gräva ett 6x10m hål för en 4x8 pool, fylla med singel och packa det direkt. Det var allt jag tänkte göra inför vinter. Borde jag göra något mer?

När våren kommer sen tänkte jag gjuta plattan och sedan bygga själva poolen.

Är det det något speciellt jag bör tänka på innan jag sätter igång? Vad händer om det regnar i hålet? Måste jag ha dränering/avrinning?

Andra fällor?

3
Markpooler. / Pålitliga tillverkare
« skrivet: augusti 15, 2012, 10:21:49:49  »
Hej alla,

Gör min debut på PF med en fråga pålitliga leverantörer att ta in offert från. Är inte intresserad av budgetalternativ men samtidigt inte heller villig att lägga 400-500k på en pool.

Har ni tips på pålitliga leverantörer som är stabila i branschen så är alla förslag välkomna.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag