CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Bagge

Sidor: [1]
1
SpaForum / Styrenheten trasig?
« skrivet: december 01, 2019, 13:52:51:51  »
Hej

Är det vanligt att styrenheten, om det kallas så, går sönder. Skulle bada igår men fick inga bubblor alls. Som ni ser på bilden så lyser den röda och den gröna nu. Kan ens inte tända lampan. Det som funkar en bubblorna från botten av spa men det styr jag med knappen jämte styrenheten.

Går det att bara köpa styrenheten? Är ett Pahlèn spa från 1996

Mvh Bagge



2
Inomhuspooler / Med vad täcker ni era inomhuspooler?
« skrivet: november 03, 2019, 17:47:05:05  »
Hej
Som rubriken lyder. Hur och med vad täcker ni era pooler med? Har nu "bubbelplast" på poolen. Den är ful och jag tänkte byta ut den. Därför frågan. Har bara igång poolen under sommaren, resten av året blir det ett svalkande bad när jag bastar.
Mvh Bagge

3
Vatten och kemi / Metal magic någon som testat?
« skrivet: juli 26, 2009, 19:16:37:37  »
Har efter en del efterforskningar här på forumet har jag fått reda på vad mina bruna fläckar på väggarna är, metaller! Gjorde ett c-vitamin test och fläckarna försvann. Antingen kunde man använda askorbinsyra eller metall magic. Är lite skeptisk till askorbinsyra i poolen. Därför tänkte jag kolla om någon har använt metal magic. All info om det är tacksamt, hur mkt? hur lång tid? och det absolut viktigaste hjälpte det? Återförsäljare av metall magic har semester till den 3 augusti  >:D   

4
Vatten och kemi / Angående flockmedel!?!?!?!?
« skrivet: juli 17, 2009, 17:41:21:21  »
Har i dagarna flockat min inomhuspool med nitors flockar/klarningsmedel, efter läs en del trådar här (problem med alger och oklart vatten) Nu på botten ligger det en vit fina massa  ;). Enligt beskrivningen på flaskan står det "Stoppa cirkulation och låt flockarna sjunka till botten. Bottensug! Returspola filtret!" Inget om att köra det ner i avloppet. Har ett sandfilter. Man såg flockarna tydligt flytta runt innan de sjunk till botten. Vad göra? avlopp eller låta filtret ta det?

5
Inomhuspooler / Salt korn i hela poolen !?!?!
« skrivet: juli 04, 2009, 17:54:36:36  »
Lite bakgrundsfakta. Håller på att bekämpa alger som sitter på väggarna i min inomhuspool. Dammsuger och backspolar var tredje dag, fyller på med nytt vatten från egen brunn som är hårt (ganska mkt kalk). Har gjort detta i 16 dagar nu. Nu till frågan. Tog inte upp skaftet till dammsugare efter sista gången jag dammsug, nu var det massa vita korn typ grovsalt. Tittade ner i poolen mot dammsugare som är blå och såg massa små "saltkorn". Vad kan detta var? Kalk eller bundet klor eller något annat? Någon som vet och vad ska man göra? Är grön på detta med pool. VILL BADA I ÅR!?!?

Värden:
Klor runt 7 (chock klorerat mot algerna)
Ph 7.4
Alk runt 180

6
Vatten och kemi / Bruna fläkar på väggarna
« skrivet: juni 16, 2009, 20:59:21:21  »
Upptäckte när jag drog av täcket till poolen häromdagen att det har kommit bruna fläckar på väggarna. skrapade med naglen hårt men det satt fast som  >:D  Ska justera ph värdet chockklorera och lägga i algmedel. Tror ni att det försvinner eller vad ska man göra?

7
Inomhuspooler / När behöver man byta vatten!?!
« skrivet: juni 13, 2009, 22:57:35:35  »
Hej!
Kollat runt lite på nätet angående när man ska byta vatten i poolen eller om man behöver det? Fastnade på detta forumet och såg att det fanns kunskap här. Ska byta ut sanden och filtret i sandfiltret, tänkte om man behöver byta vatten eller något mer? Har inte så mycket erfarenhet angående pooler. Poolen är byggd 1996. Har inte varit världsbäst på att ta hand om vattnet i poolen, klora dammsuga m.m  Kanske ide att tömma denna för att rengöra? många frågor på en gång, kan du svaret på en fråga så är jag tacksam.  <help> 

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag