CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Marcusk

Sidor: [1]
1
Uppvärmning / Skarva limkoppling till gänga
« skrivet: juni 06, 2022, 10:13:14:14  »
Hej
Den blåa sitter i poolvärmepumpen. Den orangea slangen kommer från filterpumpen/till poolen.
Den blåa är 50 mm invändigt och 60 mm utvändigt.
Orange gänga mär man mäter insidan 57 mm. Mäter man utsidan på där den passar utvändig gänga så är den 58 mm.

Så hur kopplar man ihop detta? Vill inte ha några slangklämmor eller nåt sånt. Har googlat efter en sån här adapter men inte hittat nåt. Funderar nästan på att sätta den blå i svarven och gänga den så man kan skruva på den orangea. Men blir lite tight med att få dit oring osv.

Så finns det färdiga kopplingar? Slangarna kommer från Bestway.

Jag har en gammal filterpump med anslutningar som passar. Funderar även på att såga lös dom och limma in dom i den blåa men vet inte om det är rätts sorts plast för att limma.

2
Byggtrådar / Mitt poolbygge Bestway 640*2,74
« skrivet: juli 26, 2021, 15:51:44:44  »
Frugan sa att hon ville ha pool. Jaha tänkte jag. Då blir det ingen semester iår. Men så solbränd rygg jag har nu har jag aldrig haft. Och har nog inte simmat så mycket sen jag var barn. Det var ju lite svårt att få tag på en pool för alla var slut. Vågade ju inte börja bygga förren ordern var bekräftad. Beställde 15 Juni. Den skulle komma i lager 28 Juni. När jag fick bekräftelse på att den skulle skickas så började jag gräva och bygga. Dock han jag ganska långt med byggandet eftersom poolen förvann i transporten i en vecka. Men till slut kom den fram.
Ungarna grävde så det blev grillmat som betalning. Gruset kostade inte så mycket heller då ungarna har åkeri.
Regelvirke och trall steg i pris för varje dag. Sen skulle vi borra för att gjuta plintar. Men jordborren var sönder. Ringde en lokal fima som säljer markskruv ink montering. 18 st 10000 kr ink moms. Reglar och trall ca 25000kr.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag