CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Lennart

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Läckande kopplingar
« skrivet: juni 06, 2010, 19:39:35:35  »
Börjar äntligen få ordning på poolområdet och håller på för fullt att skruva trall. Innan jag började med reglarna så kollade jag om kopplingar och armaturer höll tätt, jag upptäckte då att en koppling till inloppet droppade lite grann. Nu när jag ändå har kopplingen i dager så vill jag ju inte återfylla och lägga trall över utan att täta läckan. Problemet är bara vad jag ska använda och täta med, jag har PVC slang med limmade kopplingar. Är det någon som något tips???

2
Utemiljöer, altaner, trall och stenläggning. / Miljö runt poolen
« skrivet: september 08, 2009, 19:43:38:38  »
Vi har nu haft en härlig sommar med vår nya pool och badat både dag o natt, härligt. Vi har inte börjat med miljön runt poolen än för vi vill vänta dels för att marken ska "sätta" sig och sen vet vi inte riktigt hur vi ska ha det, vi har tittat mycket på detta forum och iof fått många tips. det vi har funderat på är om man skulle gjuta en platta runt poolen och sedan lägga någon form av klinkers. Det skulle vara en fördel med att slippa allt ogräs i skarvarna. Är tacksam för förslag och synpunkter och är det någon som har gjutit som vi funderar på så vore det intressant att höra resultatet.

3
Uppvärmning / Klarar man att värma poolen enbart med ett tak?
« skrivet: april 19, 2009, 22:06:05:05  »
Vi håller som bäst på att planera vårt poolbygge, vi har bestämt oss för att ha ett tak över poolen och undrar om ni har någon erfarehet om det räcker att värma poolen enbart med taket eller ska man välja till någon typ av värmare? Är det någon som installerat Jet Stream?  Funderar också på om man ska satsa på en saltgenerator har ni för eller nackdelar?

4
Markpooler. / Vill ha tips på vilken typ av pool man ska välja
« skrivet: februari 25, 2009, 22:52:58:58  »
Hej på er!
Vi håller på att planera ett poolbygge inför sommaren och det är givetvis många frågor man har, förövrigt ett mycket bra forum det här. Det vi funderar på är vilken typ av pool man ska välja, jag förstår efter att ha läst en del på forumet att många förordar murning med leca block. Hur känslig är linern? vi har en hund som säkert vill ta ett dopp. Är glasfiber pooler något att rekommendera? Har varit inne på att köpa en Folkpool 4 x 8 m men kanske börjat att ändra uppfattning och eventuellt mura en med Leca. Tacksam för synpunkter.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag